Hermitage korting 2024

Altijd met korting naar Hermitage

Ben je op zoek naar Hermitage korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan de Hermitage. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor de Hermitage voor je op een rij.

Hermitage Skip the line ticket voor

Ga niet onnodig in de wachtrij bij de kassa staan en koop nu online een Hermitage Skip the Line ticket. Prijzen vanaf € 18 p.p. Het betreft tickets voor de tentoonstelling Classic Beauties.

Fast track Ticket Outsider Art Museum

Ga nu voor een fast track ticket voor Outsider Art Museum in de Hermitage. Je betaalt slechts vanaf € 12,50 p.p.

Hollanders van de Gouden Eeuw: tickets

Via Tiqets.com koop je nu snel en makkelijk online je ticket voor de tentoonstelling Hollanders van de Gouden Eeuw. De prijs is vanaf € 15

Aanbieding Hermitage

Kijk eens op ActievandedagGroupon of Tripper. Vaak erg goede aanbiedingen voor dagjes uit en soms ook voor de Hermitage! De moeite waard om eens te kijken, voordat je een ticket voor de volle prijs aanschaft.

Hermitage veiling

Via de veiling kun je soms meebieden op tickets voor de Hermitage. Meebieden via de veiling is leuk en makkelijk en bovendien is de kans groot dat je hoge korting pakt. Kijk eens bij Ticketveiling en Vakantieveilingen voor een overzicht van meer dan 100 online dagjes uit veilingen. Zeer de moeite waard!

Gratis naar de Hermitage

Gratis de tentoonstellingen bezoeken van de Hermitage kan! Afhankelijk van de tentoonstellingen, krijg je in de volgende gevallen gratis entree: bezoekers t/m 11 jaar, BankGiro Loterij VIP kaart, I Amsterdam City Card, ICOM, Museumkaart, Vrienden Hermitage Amsterdam. Kijk voor de zekerheid op de site van de Hermitage voor actuele prijzen!

ANWB korting Hermitage

Via de ANWB profiteer je van 25% korting, mits je lid bent van de ANWB uiteraard.

CJP korting Hermitage

Ben je in het bezit van een CJP-pas? Dan krijg je korting op de tentoonstellingen in de Hermitage.

Reizen in Amsterdam

Amsterdam is een mooie stad en er zijn veel bezienswaardigheden. Deze kun je natuurlijk te voet bezoeken, maar veel makkelijk is het om voor een dagje Amsterdam een GVB Amsterdam Openbaar Vervoer Ticket te kopen. Zo’n kaart kost vanaf € 7,50 p.p. en je reist van 1 tot 7 dagen (net wat jij wilt) in Amsterdam met het openbaar vervoer (trams, metro’s, bussen de gloednieuwe Noord-Zuidlijn).

Een alternatief voor toeristen voor het Openbaar Vervoers ticket is de hop-on hop-off bus en boot. Kaartjes voor de hop-on hop-off bus en boot kosten vanaf € 25 en je kunt op zo op en snelle en simpele manier per bus of boot door Amsterdam reizen. Bovendien kom je meteen langs de mooiste bezienswaardigheden van Amsterdam.

Musea in de buurt van de Hermitage

In de buurt van de Hermitage vindt je diverse interessante musea die het bezoeken de moeite waard zijn. In de buurt van de Hermitage liggen de volgende musea:

Hermitage

De Hermitage is een zogeheten dependance van de Hermitage in Sint-Petersburg. Het museum ligt aan de Amstel in Amsterdam en bestaat sinds 2004. Het was eerst slechts een klein museum in een bijgebouw aan de Nieuwe Herengracht, die later uitgebreid werd naar het gehele gebouw van de Amstelhof.

Tentoonstellingen en activiteiten van de Hermitage

De Hermitage laat altijd tijdelijke tentoonstellingen zien. Deze tentoonstellingen kunnen in het teken staan van kunstenaars en kunstwerken uit de Gouden Eeuw, maar kunnen ook werken uit het buitenland bevatten of uit geheel andere tijdvakken in de kunst. Welke tentoonstellingen er momenteel actief zijn staat op de website van het museum. Voordat je het museum bezoekt is het slim om de website te controleren zodat u zeker weet dat er tentoonstellingen spelen die je leuk vind.

Tentoonstellingen bezoeken in niet het enige wat de Hermitage te bieden heeft, maar je kunt er ook deelnemen aan diverse activiteiten. Denk hierbij aan lezingen, het beluisteren van kamermuziek in het museum en het bijwonen van talkshows. op de website van het museum staat precies welke activiteiten er georganiseerd zijn. Doorgaans heb je geen kaartje nodig om naar een activiteit in het museum te gaan, maar koop je een toegangskaartje voor het museum zelf. Met dit kaartje krijg je vervolgens toegang tot de betreffende activiteit.

Entreeprijs

De entreeprijzen van de Hermitage zijn afhankelijk van de tentoonstelling die je gaat bezoeken. Zo betaal je voor de ene tentoonstelling 17,50 euro per kaartje, terwijl je voor de andere tentoonstelling 25 euro per kaartje betaalt. Wij raden je aan om de website van het museum te controleren om te achterhalen hoeveel je moet betalen voor een entreeticket voor de tentoonstelling waar jij naartoe wil gaan.

Ervaringen Hermitage

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews