NEMO Amsterdam korting 2024

Altijd met korting naar NEMO Amsterdam

Ben je op zoek naar NEMO Amsterdam korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan NEMO Amsterdam. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor NEMO Amsterdam voor je op een rij.

Online tickets NEMO Amsterdam

Geen zin in de wachtrij bij de kassa voor een bezoek aan NEMO Amsterdam? Boek dan snel en makkelijk je tickets voor NEMO hier.

NEMO Amsterdam

NEMO is een technologiemuseum dat op de fundamenten van de IJ-tunnel in Amsterdam gebouwd is. Het museum is erg populair en trok in 2015 maar liefst 600.000 bezoekers. Niet alleen volwassenen met een interesse in technologie, maar ook zeker veel kinderen. Omdat je in het museum allerlei proefjes kunt doen, is het museum namelijk ook erg populair onder de jongere doelgroep.

De activiteiten van NEMO Amsterdam

NEMO Amsterdam is absoluut geen saai technologiemuseum. Dit komt omdat je in het museum allerlei proefjes kunt doen, die allemaal iets te maken hebben met technologie en science. De kinderen trekken dan een labjas aan, doen een veiligheidsbril op en mogen allerlei leuke proefjes doen. Deze proefjes zijn niet alleen leuk om te doen, maar leren de kids ook meer over de wetenschap. Verder is er ook een werkplaats waar kinderen lekker kunnen knutselen en zijn er ook experimenten als ‘de kettingreactie’, waarbij kinderen op een leuke manier alles leren over oorzaak, gevolg en de rest van de wetenschap.

Verder heeft museum ook tentoonstellingen, maar deze tentoonstellingen zijn alles behalve saai. Zo kun je er levensgrote machines bekijken die nog echt werken, is er een groot waterrijk en worden er allerlei innovatieve techniekgadgets getoond. Het maakt niet uit of je interesse hebt in techniek of niet, want de tentoonstellingen van technologiemuseum zijn interessant voor iedereen. Verder is dit museum zowel leuk voor volwassenen als voor kleine kinderen en grotere kinderen. Omdat er voor iedereen wel iets te doen of te zien is, is dit het perfect museum voor een gezellig dagje uit en zo hoef jij je dus geen minuut te vervelen in dit museum. Dus als jij nou een gezellig dagje naar dit museum wilt, bezoek dit dan zo snel en goedkoop mogelijk via Kortingmusea.nl en mis nooit meer een actie of korting.

Ervaringen NEMO Amsterdam

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews