Veiligheidsmuseum PIT korting 2022

Korting entree

Veiling Veiligheidsmuseum PIT

  • Bied mee op 2 of 4 tickets

Altijd met korting naar Veiligheidsmuseum PIT

Ben je op zoek naar Veiligheidsmuseum PIT korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Veiligheidsmuseum PIT. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Veiligheidsmuseum PIT voor je op een rij.

26% KORTING ticket Veiligheidsmuseum PIT

Via Tripper.nl krijg je tijdelijk 26% KORTING op een ticket voor het Veiligheidsmuseum in Almere. Je betaalt nu maar € 7 p.p. en de tickets zijn tot 3 maanden na aankoop geldig.

40-70% korting Veiligheidsmuseum PIT

Via Ticketveiling kun je nu meebieden op kaartjes voor een dagje Veiligheidsmuseum PIT. Grote kans dat jij straks met hoge korting naar dit museum gaat. Nu in de veiling:

>> Entree voor Veiligheidsmuseum PIT voor 2 personen

Veiligheidsmuseum PIT

Veiligheidsmuseum PIT wordt ook wel het Nationaal Veiligheidsmuseum van Nederland genoemd. Het museum leert je van alles over de wereld van de politie, de brandweer en de ambulance in Nederland. Je leert er niet alleen wat de hulpdiensten vandaag de dag doen om jouw omgeving veilig te maken en veilig te houden, maar ook hoe de politie, de brandweer en de ambulance vroeger werkten.

Collectie en activiteiten Veiligheidsmuseum PIT

In totaal heeft Veiligheidsmuseum PIT meer dan 100.000 objecten in de collectie. Deze objecten worden niet allemaal in het museum getoond, simpelweg omdat hier niet voldoende ruimte voor is. Wel zijn er maar liefst 750 verschillende objecten te zien in het educatieve museum, waaronder historische voertuigen, geneeskundige hulpmiddelen, kostuums van de politie, de brandweer en de ambulance en ga zo maar door. Door de objecten van het museum te bekijken, leer je alles over de geschiedenis, het heden en het verleden van de Nederlandse politie, brandweer en ambulance. Ook leer je hoe deze hulpdiensten Nederland veilig maken en veilig houden.

Er is niet alleen veel te zien in Veiligheidsmuseum PIT, maar er is ook veel te doen in het museum. Zo kun je bijvoorbeeld testen of je geschikt bent als politieagent, maar leer je ook hoe je een brand moet blussen en test je of je wel of niet geflitst wordt op de verkeersbaan van het museum. Alle resultaten van de kleine tests die je in het museum doet, worden opgeslagen op een individuele PIT-Pas. De resultaten die op de pas staan, krijg je na het bezoek aan het museum in je mailbox. Aan de hand van deze resultaten kun je zien hoe goed jij bijdraagt aan een veilige samenleving en hoe je dit beter zou kunnen doen.

Tot slot worden er ook iedere dag speurtochten georganiseerd in het museum. Er zijn speurtochten voor oudere kinderen (6 tot 12 jaar oud), maar ook voor jongere kinderen (2 tot 6 jaar). Door de kids mee te laten doen met een speurtocht in het museum, maak je een gezamenlijk bezoek aan Veiligheidsmuseum PIT nog leuker.

Ervaringen Veiligheidsmuseum PIT

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews