Afrika Museum korting 2022

Altijd met korting naar het Afrika Museum

Ben je op zoek naar Afrika Museum korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Afrika Museum! We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Afrika Museum voor je op een rij.

Hoogste korting Afrika Museum

Je krijgt momenteel via Groupon maar liefst 50% KORTING op een entreeticket voor het Afrikamuseum. Je betaalt per ticket nu nog maar € 7,50 en deze tickets zijn geldig t/m 31 januari 2021 op di t/m zo. In schoolvakanties en tijdens sommige feestdagen is het Afrikamuseum ook op maandag geopend.

Online tickets Afrika Museum

Makkelijk en snel online tickets aanschaffen voor het Afrika Museum? Dat kan hier. Voordeel: je bespaart wachten bij de kassa van het Afrika Museum en kunt bij het tonen van je ticket (op smartphone, via de app of uitgeprint ticket) meteen naar binnen.

Veiling Afrika Museum kaartjes

Via de veiling kun je af en toe meebieden op Afrika kaartjes. Momenteel kun je via Ticketveiling.nl meebieden op de volgende Afrika Museum veilingen:

Meebieden via de veiling is hartstikke leuk en spannend en levert vaak nog flinke korting op ook!

ANWB korting Afrika Museum

Leden van de ANWB krijgen wat korting op Afrika Museum tickets. Houd wel je lidnummer van de ANWB bij de hand als je deze tickets wilt boeken, anders wordt de korting niet verrekend!

Afrika Museum

Wil je meer te weten komen over het continent Afrika? Dan kun je saaie boeken lezen over dit onderwerp, maar je kunt ook een bezoek brengen aan het Afrika Museum in Berg en Dal. Het Afrika Museum laat je op een leuke manier kennis maken met de culturen van het continent Afrika, maar ook met de kunst uit het continent. Het is een leerzaam en interactief museum voor jong en oud.

Binnenmuseum en buitenmuseum

Het Afrika Museum bestaat uit een binnenmuseum en een buitenmuseum. In het binnenmuseum bewonder je een grote collectie Afrikaanse kunst. Ook leer je meer over de Afrikaanse visie op kunst en schoonheid, Afrikaanse architectuur, Afrikaanse religie en de samenleving van het continent Afrika.

Het buitenmuseum laat je op een andere manier kennis maken met het continent. Hier bewonder je een Kusasi-woonerf uit Ghana, een kampement van een inheemse stam uit Kameroen en een Sotho-woonerf uit Lesotho. Ook bekijk je hier paalwoningen uit Benin, een palaverhuis en beelden uit Zimbabwe.

Vaste en tijdelijke collectie Afrika Museum

Het Afrika Museum heet een grote vaste museumcollectie. Deze collectie is grotendeels verzameld door de Congregatie van de Heilige geest, ofwel de oprichters van het Afrika Museum. Je bewondert de vaste collectie van het museum in de bovenzalen van het gebouw. Verder zijn er ook diverse vaste shows en workshops in het museum. Denk hierbij aan een bodypercussie show en een kookworkshop.

Naast een vaste collectie, vaste shows en vaste workshops, zijn er ook tijdelijke collecties, shows en workshops in het museum. Op de website van het Afrika Museum kun je precies zien om welke tijdelijke collecties, shows en workshops het gaat.

Ervaringen Afrika Museum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews