Airborne Museum korting 2022

Altijd met korting naar het Airborne Museum

Ben je op zoek naar Airborne Museum korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Airborne Museum. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscode Airborne Museum, 2e kaartje Airborne Museum gratis acties, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Airborne Museum voor je op een rij.

Online tickets Airborne Museum

Makkelijk en snel online tickets aanschaffen voor het Airborne Museum? Dat kan hier. Voordeel: je bespaart wachten bij de kassa van het Airborne Museum en kunt bij het tonen van je ticket (op smartphone, via de app of uitgeprint ticket) meteen naar binnen.

Airborne Museum

Het Airborne Museum wordt ook wel het Airborne Musuem Hartenstein genoemd. Dit is een museum in Oosterbeek, een plaatsje in de directe omgeving van Arnhem. Het museum staat geheel in het teken van de Slag om Arnhem in september 1944, tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het museum is gevestigd in het voormalige hoofdkwartier van de Britse troepen tijdens de Slag om Arnhem.

Het doel van het museum is niet alleen bezoekers informeren over de Slag om Arnhem, maar primair alle bezoekers duidelijk maken dat vrijheid nooit vanzelfsprekend is.

Uitgebreide collectie

Het Airborne Museum heeft een zeer uitgebreide collectie met allerlei objecten die met de Slag van Arnhem te maken hebben. Denk hierbij aan foto’s en video’s, maar ook aan wapens, kleding en uitrustingsstukken. Je kunt al deze bijzondere objecten bewonderen als je het Airborne Museum bezoekt.

Bovendien heeft het Airborne Museum de Airborne Experience. Bij de Airborne Experience treed je zelf in de voetsporen van een soldaat. Je ervaart de Slag om Arnhem zoals de soldaten deze vele jaren geleden écht ervaren hebben en dit is erg bijzonder.

Slag om Arnhem

Het Airborne Museum vertelt het hele verhaal over de Slag om Arnhem. Het museum focust hierbij niet alleen op het verhaal van de geallieerde zijde, maar laat je ook de Duitse kant van het verhaal horen en zien. Bovendien toont het museum tevens de kant van de betrokken burgers. Dat het Airborne Museum het gehele verhaal over de Slag om Arnhem vertelt, maakt het museum erg waardevol en bijzonder.

Ervaringen Airborne Museum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews