Nederlands Bakkerij Museum korting 2022

Altijd met korting naar het Nederlands Bakkerij Museum

Ben je op zoek naar Nederlands Bakkerij Museum korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Nederlands Bakkerij Museum! We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Nederlands Bakkerij Museum voor je op een rij.

Bakkerij Museum 50% CJP korting

Bezoek nu het Bakkerij Museum en krijg 50% KORTING met je CJP pas. Nog geen CJP-pas? Bestel hem online voor maar € 17,50.

Aanbiedingen Nederlands Bakkerij Museum

Bekijk eens de websites Actievandedag en Groupon. Hier zijn vaak veel aanbiedingen met hoge korting te vinden voor diverse dagjes uit, ook naar musea!

Veiling Nederlands Bakkerij Museum

Dagelijks staan er diverse musea veilingen online en kun je meebieden op veilingsites als Ticketveiling en Vakantieveilingen. Momenteel is er 1 veiling online:

>> Dagje museum naar keuze voor 2 personen (o.a. Bakkerijmuseum)

Houd er rekening mee dat je bij het winnen van een veiling nog € 5 administratiekosten moet betalen.

ANWB korting Bakkerijmuseum

Via de ANWB krijg je, mits je lid bent, korting op een bezoek aan het Bakkerijmuseum in Hattem. Zowel de kinderen als de volwassenen krijgen een paar euro korting. Dat scheelt toch weer!

Nederlands Bakkerij Museum

In de pittoreske vestingstad Hattem is een bijzonder museum gevestigd. Het gaat om het Nederlands Bakkerij Museum, een museum dat helemaal in het teken staat van de rijke geschiedenis van brood en banket. Het museum bestaat uit drie gebouwen, die met elkaar verbonden zijn door een tunnel onder de straat. Het belevingsmuseum is niet alleen leerzaam, maar ook erg leuk om te bezoeken.

Leerzame dag over brood en banket

Het Nederlands Bakkerij Museum voert je mee door de rijke geschiedenis van brood en banket. In het museum vind je bijvoorbeeld een 150 jaar oude bakkerij, waar je precies kunt zien hoe het brood vroeger gebakken werd en hoe banket vroeger gemaakt werd. Ook leer je meer over het leven van de bakker vroeger, maar ook nu. Het museum is dan ook erg leerzaam.

Even terug in de tijd

Wat het Nederlands Bakkerij Museum zo leuk maakt om te bezoeken, is het feit dat het museum helemaal volgens de stijl van vroeger ingericht is. Als je het museum binnen stapt, heb je echt het gevoel dat je terug gaat in de tijd. Niet alleen in de 150 jaar oude bakkerij, maar ook in de zogeheten ‘gelagkamer’. In dit unieke restaurant kun je een kopje koffie of thee drinken met een lekkernij uit de bakkerij van het museum.

Kinderbakdag op zaterdag

Iedere zaterdag wordt er een Kinderbakdag georganiseerd in het Nederlands Bakkerij Museum. Op de Kinderbakdag mogen kinderen onder begeleiding van de bakker een eigen speculaaspop bakken. De Kinderbakdag start om 10:00 uur en duurt doorlopend tot 16:00 uur. Om jouw kind mee te laten doen met de Kinderbakdag, hoef je alleen een entreekaartje voor het museum te kopen. Er zijn geen extra kosten aan de Kinderbakdag verbonden. Goed om te weten: reserveren voor de Kinderbakdag is niet nodig.

Smakelijke souvenirs

Het Nederlands Bakkerij Museum heeft ook een winkel. Hier kun je allerlei smakelijke souvenirs kopen, als tastbare (en eetbare) herinnering aan jouw bezoek. En wil je thuis lekker gaan bakken? Dan kun je thuisbakproducten kopen in de shop van het museum. Het winkelinterieur stamt uit het jaar 1904 en is alleen al bijzonder om te zien. Wij raden je dan ook zeker aan om de shop te bezoeken als je in het museum bent.

Ervaringen Nederlands Bakkerij Museum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews