Thermenmuseum korting 2022

Altijd met korting naar het Thermenmuseum

Ben je op zoek naar Thermenmuseum korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Thermenmuseum! We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Thermenmuseum voor je op een rij.

31% KORTING Thermenmuseum Heerlen

Via Tripper momenteel de hoogste korting voor het Thermenmuseum in Heerlen. Je betaalt per ticket nu maar € 6. Dat is 31% KORTING. De tickets zijn tot 4 maanden na aankoop geldig.

Veiling Thermenmuseum

Met een beetje geluk draait Thermenmuseum mee in de online veilingen en kun je dus meebieden op een bezoek aan het Thermenmuseum. Kortingen via de veiling lopen vaak flink op, dus dat kan je een grote besparing opleveren. Kijk op Ticketveiling en Vakantieveilingen en ontdek of de veiling voor het Thermenmuseum erbij staat.

Aanbieding Thermenmuseum

Er zijn 2 goede dagdeal websites waar veel aanbiedingen voor dagjes uit en musea te vinden zijn. Kortingen zijn hier erg hoog. Check Actievandedag en Groupon!

ANWB korting Thermenmuseum

Ben je lid van de ANWB dan krijg je vaak wat extra korting op dagjes uit. Kijk op de site van de ANWB of dat ook geldt voor het Thermenmuseum.

Gratis toegang Thermenmuseum

In enkele gevallen heb je GRATIS toegang tot het Thermenmuseum. Je hebt recht op gratis entree als je jonger bent dan 4 jaar of als je in het bezit bent van een Museumkaart.

Thermenmuseum

Het Thermenmuseum is een oudheidkundig museum dat je in het centrum van de Limburgse stad Heerlen vindt. Het museum werd vele jaren geleden geopend, namelijk in 1977. Vandaag de dag komen er nog altijd veel bezoekers naar het unieke museum. Zij gaan niet alleen naar het museum om meer te weten te komen over de Romeinen, maar ook om de unieke locatie van het Thermenmuseum te zien. Het Thermenmuseum is namelijk gebouwd rond de opgraving van een Romeins badhuis. Dit badhuis is het grootste en best bewaarde antieke gebouw in het hele land.

Thermenmuseum: 2000 jaar terug in de tijd

In het Thermenmuseum in Heerlen ga je 2000 jaar terug in de tijd. Je maakt kennis met de Romeinen, die 2000 jaar geleden ‘Coriovallum’ stichtten. Deze naam ken je misschien niet, maar Coriovallum is de stad Heerlen zoals we deze nu kennen.

Het Thermenmuseum laat indrukwekkende restanten van Romeins erfgoed zien, namelijk een Romeins badhuis van maar liefst 2500 vierkante meter groot. Het badhuis wordt ook wel het best bewaarde Romeinse gebouw van Nederland genoemd en is zeker de moeite waard om een keer te bewonderen. Bezoek je het oude badhuis, dan raak je gegarandeerd onder de indruk van de slimheid, de kracht en de vindingrijkheid van de Romeinen. Ook leer je meer over Coriovallum, ofwel het Heerlen van vele jaren geleden.

De Nachtwacht van Archeologisch Nederland

Het Thermenmuseum heeft een bijzondere bijnaam gekregen van archeologen, namelijk ‘de Nachtwacht van Archeologisch Nederland’. Heb jij interesse in alles wat met archeologie te maken heeft of vind je de tijd van de Romeinen erg interessant? Dan is dit museum absoluut een must-see voor jou.

Ervaringen Thermenmuseum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews