Het Noordbrabants Museum korting 2022

Altijd met korting naar Het Noordbrabants Museum

Ben je op zoek naar Het Noordbrabants Museum korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan Het Noordbrabants Museum. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Het Noordbrabants Museum voor je op een rij.

Aanbieding Het Noordbrabants Museum

Kijk eens op ActievandedagGroupon of Tripper. Vaak erg goede aanbiedingen voor dagjes uit en soms ook voor Het Noordbrabants Museum! De moeite waard om eens te kijken, voordat je een ticket voor de volle prijs aanschaft.

Veiling Het Noordbrabants Museum

Als je op zoek bent naar goedkope kaartjes voor Het Noordbrabants Museum, kijk dan ook eens op Nederlands grootste veilingsites voor dagjes uit (Ticketveiling of Vakantieveilingen). De kans is aanwezig dat je mee kunt bieden op de veiling voor een goedkoop dagje Het Noordbrabants Museum.

Het Noordbrabants Museum

Wie meer te weten wil komen over de kunst, geschiedenis en cultuur van Noord-Brabant, moet zeker een bezoek brengen aan Het Noordbrabants Museum in Den Bosch. Dit is een eigentijds museum waarin de provincie Noord-Brabant centraal staat. Het museum laat je kunst uit Noord-Brabant zien, maar vertelt je ook meer over de geschiedenis en de cultuur van de provincie. Dit doet het museum met vernieuwende tentoonstellingen en presentaties.

Collectie van het museum

De collectie van het Noordbrabants Museum bestaat uit kunstvoorwerpen en objecten die op een bepaalde manier iets te maken hebben met de provincie Noord-Brabant. Het gaat bijvoorbeeld om kunstwerken van Noord-Brabantse bodem, maar ook om historische objecten die iets met de provincie te maken hebben.

De collectie van het museum is erg groot en bestaat uit maar liefst 30.000 objecten. Denk hierbij aan schilderijen, tekeningen, prenten, munten, penningen, glaswerk, zilver, archeologische objecten en typisch Brabantse objecten. Ongeveer 15 procent van de collectie van het Noordbrabants Museum wordt in het museum getoond.

Tijdelijke tentoonstellingen in het museum

Een deel van de collectie van het Noordbrabants Museum wordt altijd getoond. Dit is een permanente collectie. Verder zijn er tijdelijke tentoonstellingen in het museum te zien. Op de website van het museum kun je zien om welke tentoonstellingen het gaat. We raden je aan om voor je bezoek op de website van het Noordbrabants Museum te kijken, zodat je precies weet wat er te zien valt in het museum.

Ervaringen Het Noordbrabants Museum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews