Philips Museum korting 2022

Altijd met korting naar het Philips Museum

Ben je op zoek naar Philips Museum korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Philips Museum. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Philips Museum voor je op een rij.

Aanbiedingen Philips Museum

Via Actievandedag zijn er wel eens acties en aanbiedingen voor het Philips Museum in EIndhoven te vinden. Groupon is doorgaans ook een goede site voor aanbiedingen en korting voor het Philips Museum. Je moet wel een beetje geluk hebben en ff checken of hij ertussen staat!

Veiling Philips Museum

Je kunt wel eens via de veiling meebieden op een bezoek aan het Philips Museum. Kijk snel bij Ticketveiling of Vakantieveilingen voor de beste museum veilingen!

ANWB korting Philips Museum

Als ANWB-lid krijg je wat korting voor een bezoek aan het Philips Museum in Eindhoven. Bij het bestellen van de tickets moet je je lidnummer bij de hand houden.

Philips Museum

Het Philips Museum in Eindhoven is een museum dat helemaal in het teken staat van het Nederlandse bedrijf Philips. Het museum is gevestigd in de eerste gloeilampenfabriek van Philips en staat onder andere in het teken van de geschiedenis van het bedrijf.

Tentoonstellingen en activiteiten Philips Museum

Philips is een bedrijf dat al vele jaren erg belangrijk is voor Nederland. Niet alleen vroeger speelde het bedrijf een grote rol in onze samenleving, ook nu is Philips nog altijd een van de grotere Nederlandse bedrijven. Het Philips Museum staat helemaal in het teken van het wereldconcern. Zo gaat het museum in op het verleden van Philips, maar ook op het heden en de toekomst van het bedrijf.

De vaste tentoonstelling van het Philips Museum laat je zien hoe Philips zich van een kleine gloeilampenfabrikant tot een groot wereldconcern heeft weten te ontwikkelen. De tentoonstelling start bij het jaar 1891 (oprichting Philips) en eindigt bij de innovaties van de toekomst. In de tentoonstelling worden feiten gepresenteerd, maar lees je ook opmerkelijke verhalen van oud-medewerkers van Philips. Naast de vaste tentoonstelling, heeft het Philips Museum ook enkele tijdelijke tentoonstellingen. Deze tentoonstellingen gaan doorgaans over een bepaald aspect van het verleden, het heden of de toekomst van Philips. Ook kunnen de tijdelijke tentoonstellingen over een bepaalde product(groep) gaan.

Er is niet alleen veel te zien in het Philips Museum, maar je kunt er ook veel doen. Zo kun je het oude fabriekje bezoeken waar Gerard Philips meer dan 100 jaar geleden de eerste gloeilamp maakte, maar kun je ook Mission Eureka spelen. Dit is een interactieve tour met de iPad, die langs alle Philips uitvindingen door de jaren heen gaat. Leuk voor volwassenen, maar ook zeker leuk voor de kids. Verder worden er ook enkele tijdelijke activiteiten aangeboden in het museum, ook speciaal voor kinderen. Op de website van het Philips Museum zie je welke activiteiten er worden aangeboden op het moment dat jij naar het museum gaat.

Ervaringen Philips Museum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews