Amsterdam Illusions korting 2023

Altijd met korting naar Amsterdam Illusions

Ben je op zoek naar Amsterdam Illusions korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan Amsterdam Illusions! We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Amsterdam Illusions voor je op een rij.

50% KORTING Amsterdam Illusions

Je kunt ook je ticket boeken via Tripper. De korting is hier 50% en je betaalt € 10 per ticket. Bij Tripper kun je bovendien je entree uitbreiden met een VIP arrangement! Alle vouchers zijn tot 6 maanden na aankoop geldig.

Veiling Amsterdam Illusions tickets

Via de veiling kun je regelmatig meebieden op Amsterdam Illusions tickets. Meebieden via de veiling is leuk en simpel en bovendien is de kans groot dat je hoge korting pakt. Kijk eens bij Ticketveiling en Vakantieveilingen voor een overzicht van meer dan 100 online dagjes uit veilingen. Zeer de moeite waard!

Reizen in Amsterdam

Amsterdam is een grote en gave stad en er zijn ontzettend veel bezienswaardigheden. Deze bezienswaardigheden kun je natuurlijk te voet bezoeken, maar veel makkelijk is het om een GVB Amsterdam Openbaar Vervoer Ticket te kopen. Zo’n kaart kost vanaf € 7,50 p.p. en je reist van 1 tot 7 dagen (net wat jij wilt) in Amsterdam met het openbaar vervoer (trams, metro’s, bussen de gloednieuwe Noord-Zuidlijn).

Een alternatief voor een Openbaar Vervoers ticket is de hop-on hop-off bus en boot. Kaartjes kosten vanaf € 25 en je kunt op zo op en snelle en simpele manier per bus of boot door Amsterdam reizen. Bovendien kom je meteen langs de mooiste bezienswaardigheden van Amsterdam.

Musea in de buurt van Amsterdam Illusions

Na een bezoek aan Amsterdam Illusions kun je desgewenst andere musea in de buurt bezoeken. De volgende musea en bezienswaardigheden die de moeite waard zijn liggen in een straal van maximaal 1 km van Amsterdam Illusions:

Amsterdam Illusions

Amsterdam Illusions is een bijzonder museum voor jong en oud. In het museum kom je allerlei 3D installaties tegen. Deze nemen je mee door de geschiedenis van Nederland, helemaal tot het Amsterdam van nu. Je mag niet alleen naar de bijzondere installaties kijken, maar je mag er ook mee op de foto. In Amsterdam Illusions worden de leukste foto’s gemaakt!

De Nederlandse geschiedenis en kunst

Amsterdam Illusions staat helemaal in het teken van de geschiedenis van Nederland. Ook maak je in dit museum kennis met de bijzondere kunst die er door de jaren heen in ons land is gemaakt. Je bekijkt geen saaie films, afbeeldingen en tekeningen om kennis te maken met de Nederlandse geschiedenis en kunst, maar bijzondere 3D installaties. Van deze installaties kun je zelf deel uitmaken, voor de leukste en grappigste foto’s.

Amsterdam Illusions: voor jong en oud

Omdat Amsterdam Illusions zo interactief is, is het museum leuk voor alle leeftijden. Je kunt hier met de kinderen naartoe, maar er komen ook veel studenten, buitenlandse toeristen en ga zo maar door. Het maakt niet uit hoe oud je bent: als je het leuk vindt om 3D installaties te zien en grappige foto’s te maken, zit je in dit museum zeker goed.

Entreeprijzen Amsterdam Illusions

  • Kinderen van 0 tot en met 4 jaar oud: gratis
  • Kinderen van 5 tot en met 12 jaar oud: 10 euro
  • Kinderen vanaf 13 jaar oud: 15 euro
  • Volwassenen: 15 euro

Gehandicapten krijgen 20 procent korting op de entreeprijs.

Je kunt ook een VIP-arrangement boeken voor Amsterdam Illusions. In dit geval gaat er een professionele fotograaf met je op pad, die leuke foto’s maakt van jou en je familie en/of vrienden. Deze foto’s worden dezelfde dag nog bewerkt en per mail naar je toegestuurd. Dit arrangement kost 17 euro (kinderen van 5 tot en met 12 jaar oud) of 20 euro (kinderen vanaf 13 jaar oud en volwassenen).

Adres Amsterdam Illusions

Amsterdam Illusions
Oudezijds Voorburgwal 143 H
1012 ES Amsterdam

Ervaringen Amsterdam Illusions

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews