Amsterdam museum korting 2024

Altijd met korting naar Amsterdam museum

Ben je op zoek naar Amsterdam museum korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan Amsterdam museum. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Amsterdam museum op een rij.

Veiling Amsterdam Museum

Meebieden op een veiling is zeker de moeite waard! De kans is zeer hoog dat je een hoge korting aan overhoud. Kijk dus ongetwijfeld op sites zoals Ticketveiling & Vakantieveilingen om niks te missen.

Online tickets Amsterdam Museum bestellen

Online tickets voor Amsterdam Museum kun je ideaal bestellen via Dagtickets.nl. Maar ook via Tiqets.com bestel je snel en makkelijk je tickets voor Amsterdam Museum. Voordeel is dat je geen reserveringskosten moet betalen. Bij Tiqets.com wordt de ticket bovendien op je smartphone getoond, via mail verstuurd of via de app van Tiqets.

Aanbieding Amsterdam Museum

Kijk eens op sites als ActievandedagGroupon of Tripper. Hier staan met enige regelmaat aanbiedingen op voor het Amsterdam Museum.

Gratis toegang Amsterdam Museum

Normaal gesproken betaal je natuurlijk gewoon entree als je een museum bezoekt. In sommige gevallen hoef je bij Amsterdam Museum geen entree te betalen en is een bezoek dus helemaal gratis. Je krijgt gratis toegang tot Amsterdam Museum als je in het bezit bent van een Museumkaart, Stadspas, IAmsterdam City Card, BankGiro Loterij VIP-kaart, IAmsterdam Congress Card, Vereniging Rembrandt, ICOM, Holland Pass Voucher en Voedselbank Cultuur. Daarnaast heb je ook gratis entree als je nog geen 18 jaar bent!

Musea in de buurt van Amsterdam Museum

Dagje in Amsterdam en meer musea bezoeken? Bekijk dan ook eens de volgende musea en bezienswaardigheden die op loopafstand liggen van het Amsterdam Museum (maximaal 1 km):

ANWB korting Amsterdam Museum

Als lid van de ANWB geniet je van diverse voordelen, waaronder ook 25% korting op een dagentree voor het Amsterdam Museum. Dus: ben je lid van de ANWB, bestel je kaarten voor het Amsterdam Museum dan bij de ANWB!

Amsterdam Museum

Wil je alles weten over het verleden, het heden en de toekomst van Amsterdam? Dan bezoek je het Amsterdam Museum. Dit museum is niet alleen gevestigd in de hoofdstad, maar staat ook geheel in het teken van Amsterdam. Je leert er alles over het ‘toen, nu en straks’ van Amsterdam door verschillende tentoonstellingen te bekijken en activiteiten te ondernemen. Meer over deze tentoonstellingen en activiteiten, lees je in onderstaande alinea’s.

Het Amsterdam van toen, nu en straks

Het Amsterdam Museum heeft diverse vaste en tijdelijke tentoonstellingen. Alle tentoonstellingen die je in het museum kunt zien, staan in het teken van onze hoofdstad. Zo kun je er een tentoonstelling bekijken over het verleden van de stad, maar ook over het Amsterdam van nu en de toekomst van onze hoofdstad. Alle aspecten van de stad worden behandeld in de tentoonstellingen, zowel de goede als de positieve aspecten van de geschiedenis, het heden en de toekomst van Amsterdam. Zo kun je er een tentoonstelling bekijken over wat Amsterdam zo leuk maakt, maar ook over de minder positieve punten van de stad.

Ook zijn er leuke activiteiten te ondernemen in het Amsterdam Museum. Denk hierbij aan lezingen voor volwassenen, maar ook aan leuke activiteiten voor de kids. Door de activiteiten die er vooral op zondag voor de kinderen worden georganiseerd, is het museum leuk voor jong en oud.

Wil je alles van het Amsterdam Museum zien? Ga dan mee met een groepsrondleiding door het museum. Bij het organiseren van een groepsrondleiding, betaal je per museumdocent. Zo betaal je voor een rondleiding van een uur 70 euro per museumdocent, waarbij je maximaal 15 mensen in een rondleiding mee kunt nemen. Wil je meer mensen meenemen in de rondleiding, dan heb je meer museumdocenten nodig. Al met al is de prijs van een groepsrondleiding vrij laag, zeker als je met een grotere groep gaat en de prijs per persoon berekent.

Ervaringen Amsterdam museum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews