Hash Marihuana & Hemp Museum korting 2022

Altijd met korting naar Hash Marihuana & Hemp Museum

Ben je op zoek naar Hash Marihuana & Hemp Museum korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Hash Marihuana & Hemp Museum. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscode Hash Marihuana & Hemp Museum, 2e kaartje Hash Marihuana & Hemp Museum gratis acties, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Hash Marihuana & Hemp Museum voor je op een rij.

Hash Marihuana & Hemp Museum

Veel toeristen die naar Amsterdam komen, bezoek hier een coffeeshop. Een andere manier om kennis te maken met de unieke softdrugscultuur van Nederland, is door het Hash Marihuana & Hemp Museum in onze hoofdstad te bezoeken. In dit museum staat het gebruik van marihuana, hasj en hennep door de jaren heen centraal.

Geschiedenis van marihuana, hasj en hennep

Het gebruik van marihuana, hasj en hennep kent een rijke geschiedenis. Niet alleen in Nederland, maar ook in vele andere landen. Bezoek je het Hash Marihuana & Hemp Museum, dan maak je kennis met de historie van deze softdrugs. Je ziet hoe marihuana, hasj en hennep door de eeuwen heen gebruikt is. Niet alleen recreatief, maar ook in de medische sector. Bovendien wordt het medicinale gebruik van softdrugs in de toekomst belicht.

Grote collectie

De collectie van het Hash Marihuana & Hemp Museum is erg groot en bestaat uit meer dan 7000 objecten. Denk hierbij aan oude schilderijen van kunstenaars als Hendrick Martensz en Adriaen Brouwer, maar ook aan medicijnen met cannabis uit de negentiende eeuw. Bovendien heeft het museum meer dan 1100 boeken over marihuana, hasj en hennep en bewonder je er objecten als foto’s, filmaffiches en werktuigen waarmee hennep werd verwerkt. Denk hierbij aan weefgetouwen en spinnewielen.

Het Hash Marihuana & Hemp Museum heeft ook een tuin. In de tuin kun je levende marihuana-, hasj- en hennepplanten zien.

Hemp Gallery

De Hemp Gallery is een apart deel van het Hash Marihuana & Hemp Museum. Dit museum is gevestigd in een ander pand dan het Hash Marihuana & Hemp Museum, maar wel aan dezelfde gracht. De Hemp Gallery is gewijd aan industriële hennep. In dit deel van het Hash Marihuana & Hemp Museum zie je hoe hennep vroeger verwerkt werd. Niet als softdrugs, maar in kleding, touw, schilderdoeken, visnetten en ga zo maar door. Ook de voedzame eigenschappen van hennep worden toegelicht in de Hemp Gallery.

Ervaringen Hash Marihuana & Hemp Museum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews