Heineken Experience korting 2022

Altijd met korting naar Heineken Experience

Ben je op zoek naar Heineken Experience korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan de Heineken Experience. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor de Heineken Experience voor je op een rij.

Ticket Heineken Experience

Koop nu met korting online makkelijk en snel je ticket voor Heineken Experience. Je betaalt nu maar vanaf € 18 per ticket.

Heineken Experience incl. rondvaart

Via Tiqets.com boek je nu heel voordelig een ticket voor de Heineken Experience incl. een rondvaart over de Amsterdamse grachten.

Korting via veiling Heineken Experience

Wil jij ook met korting naar Heineken Experience? Bied nu dan mee op de veiling voor een bezoek aan dit unieke museum. Nu in de veiling:

>> 2 entreetickets Heineken Experience
>> 4 entreetickets Heineken Experience

Aanbieding Heineken Experience

Kijk eens op ActievandedagGroupon of Tripper. Vaak erg goede aanbiedingen voor dagjes uit en soms ook voor de Heineken Experience! De moeite waard om eens te kijken, voordat je een ticket voor de volle prijs aanschaft.

ANWB korting Heineken Experience

Momenteel krijg je helaas geen korting als ANWB lid. Als dit wel weer zo is, dan zullen we dat hier op de site vermelden.

Gratis naar Heineken Experience

Mocht je jonger zijn dan 12 jaar of in het bezit zijn van een I Amsterdam City Card, dan mag je gratis naar de Heineken Experience. De museumkaart is helaas niet geldig bij de Heineken Experience.

Heineken Experience ACTIE Albert Heijn

Er zijn met enige regelmaat leuke acties bij supermarkten als de Albert Heijn (soms ook de Jumbo of de PLUS Supermarkt) voor een dagje Heineken Experience met korting. Vraag het na in de winkel!

Musea in de buurt van Heineken Experience

Nog niet uitgekeken in Amsterdam? Breng ook een bezoek aan een van de volgende musea in de buurt van de Heineken Experience:

Reizen in Amsterdam

Amsterdam is een mooie stad en er zijn veel bezienswaardigheden. Deze kun je natuurlijk te voet bezoeken, maar veel makkelijk is het om voor een dagje Amsterdam een GVB Amsterdam Openbaar Vervoer Ticket te kopen. Zo’n kaart kost vanaf € 7,50 p.p. en je reist van 1 tot 7 dagen (net wat jij wilt) in Amsterdam met het openbaar vervoer (trams, metro’s, bussen de gloednieuwe Noord-Zuidlijn).

Een alternatief voor toeristen voor het Openbaar Vervoers ticket is de hop-on hop-off bus en boot. Kaartjes voor de hop-on hop-off bus en boot kosten vanaf € 25 en je kunt op zo op en snelle en simpele manier per bus of boot door Amsterdam reizen. Bovendien kom je meteen langs de mooiste bezienswaardigheden van Amsterdam.

Heineken Experience

Heineken Experience is een uniek museum dat geheel in het teken staat van het Nederlandse biermerk Heineken en de brouwerij die bij dit biermerk hoort. Het museum is gevestigd in de voormalige Heineken Brouwerij in het centrum van Amsterdam. Meer weten over dit museum? Lees dan meer over de Heineken Experience op deze pagina.

Interactieve multimediarondleiding Heineken Experience

De Heineken Experience geeft je een unieke kijk in de geschiedenis van bierbrouwer Heineken. Ook leer je in het museum meer over het brouwen van bier door de jaren heen en het bouwproces dat hierbij gebruikt werd. Niet alleen nu, maar ook vele jaren geleden.

Wat het bezoeken van de Heineken Experience zo leuk maakt, is het feit dat je in dit museum een multimediarondleiding krijgt. Je wandelt dus niet zomaar door het museum, maar krijgt echt een unieke kijk in de wereld van bier en dan voornamelijk van Heineken bier. Zit de rondleiding erop, dan ga je naar een van de museumcafés om hier lekker een biertje te drinken. Bij de entreeticket van de Heineken Experience zitten namelijk ook twee consumpties in de museumcafés inbegrepen.

Je kunt de Heineken Experience bezoeken als je gewoon erg veel van bier houdt, maar ook als je het leuk vindt om meer te weten te komen over bierbrouwer Heineken en de geschiedenis van bier. Heb je bijvoorbeeld altijd al willen weten hoe bier vroeger gemaakt werd? Dan is dit museum zeker een aanrader.

Ervaringen Heineken Experience

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews