Kattenkabinet korting 2022

Altijd met korting naar het Kattenkabinet

Ben je op zoek naar Kattenkabinet korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Kattenkabinet. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscode Kattenkabinet, 2e kaartje Kattenkabinet gratis acties, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Kattenkabinet voor je op een rij.

Online tickets Kattenkabinet

Makkelijk en snel online tickets aanschaffen voor het Kattenkabinet? Dat kan hier. Voordeel: je bespaart wachten bij de kassa van het Kattenkabinet en kunt bij het tonen van je ticket (op smartphone, via de app of uitgeprint ticket) meteen naar binnen.

Kattenkabinet

Houd je van katten? Dan moet je het KattenKabinet in Amsterdam eens bezoeken. Het KattenKabinet is een kunstmuseum dat geheel in het teken staat van katten. De collectie van het bijzondere museum bestaat uit schilderijen, beeldhouwwerken, tekeningen en andere kunstwerken van katten. In de collectie bewonder je ook werken van enkele grote namen, waaronder Rembrandt, Picasso, Toulouse-Lautrec en Corneille. Dit maakt het museum extra bijzonder.

De rol van katten in de kunst

Het KattenKabinet heeft een grote vaste collectie met prachtige kunstwerken. Deze werken moeten de bezoeker van het museum een zo volledig mogelijk beeld geven van de rol die de kat in de kunst en cultuur vervuld heeft door de jaren heen. Door het KattenKabinet te bezoeken, zie je duidelijk hoe de kat vroeger en nu in kunstwerken verwerkt wordt.

Op de website van het KattenKabinet kun je een deel van de vaste collectie bewonderen. Zo krijg je een duidelijk beeld van de collectie van het bijzondere museum.

Rode kater John Pierpont Morgan

Het KattenKabinet werd in 1990 opgericht door Bob Meijer. Hij opende het museum ter nagedachtenis aan zijn rode kater, die John Pierpont Morgan heette. Inmiddels heeft Bob Meijer twee andere katten. Met deze katten woont hij in het appartement boven het KattenKabinet.

Tijdelijke tentoonstellingen

Het KattenKabinet heeft een grote vaste tentoonstelling, enkel en alleen met kunstwerken van katten. Bovendien heeft het museum regelmatig tijdelijke tentoonstellingen. Ga je binnenkort naar het KattenKabinet? Kijk dan eens op de website van dit kunstmuseum. Op de website kun je namelijk zien welke tijdelijke tentoonstellingen je tijdens jouw bezoek kunt bewonderen.

Ervaringen Kattenkabinet

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews