Klederdrachtmuseum korting 2022

Altijd met korting naar het Klederdrachtmuseum

Ben je op zoek naar Klederdrachtmuseum korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Klederdrachtmuseum. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Klederdrachtmuseum voor je op een rij.

Online tickets Klederdrachtmuseum

Makkelijk en snel online tickets aanschaffen voor het Klederdrachtmuseum? Dat kan hier. Voordeel: je bespaart wachten bij de kassa van Klederdrachtmuseum en kunt bij het tonen van je ticket (op smartphone, via de app of uitgeprint ticket) meteen naar binnen.

Klederdrachtmuseum

Het Klederdrachtmuseum is een bijzonder museum dat in een zeventiende eeuw rijksmonument aan de Herengracht in Amsterdam gevestigd is. Het museum staat geheel in het teken van de historie van Oud-Hollandse klederdrachten. Niet alleen uit Amsterdam en Volendam, maar ook uit onder andere Marken, Staphorst en Zeeland. Heb jij altijd al willen weten hoe de mensen er vroeger uit zagen? Dan kun je het Klederdrachtmuseum bezoeken om meer te weten te komen over hun kledingkeuze. Meer over het Klederdrachtmuseum in onze hoofdstad, lees je op deze pagina.

Nederlandse geschiedenis van mode

Het Klederdrachtmuseum in Amsterdam neemt je mee in een historische reis door de Nederlandse mode. Je leert niet alleen meer over de mode-ambachten van vroeger, maar ook over de verhalen die achter bepaalde kostuums schuilgaan. Je bewondert er kleding die in Amsterdam modieus was in een bepaalde tijd, maar ook kledingstukken die in Zeeland gedragen werden. Van werkkleding tot feestkleding: je kunt alles zien in het Klederdrachtmuseum. Leuk om te weten: kinderen mogen zich gratis verkleden in het museum en met deze kleding door het Klederdrachtmuseum heen lopen.

Het Klederdrachtmuseum heeft ook een museumshop. Hier kun je niet alleen diverse souvenirs aanschaffen, maar kun je je ook verkleden en laten fotograferen. Trek een Volendammer kostuum aan en maak een grappige foto met je partner, je hele gezin, je kinderen of je vrienden. Leuk om te doen, zeker als je wil weten hoe jij er eigenlijk uit zou zien met die gekke kleding van vroeger.

Ervaringen Klederdrachtmuseum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews