Madame Tussauds korting 2024

Korting entree

Altijd met korting naar Madame Tussauds

Ben je op zoek naar Madame Tussauds korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan Madame Tussauds. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Madame Tussauds voor je op een rij.

Veiling Madame Tussauds

Ticketveiling & Vakantieveilingen hebben vaak leuke veilingen, waaronder Madame Tussauds. Wij zullen deze als eerste voor u weergeven, maar vergeet deze sites zeker niet zelf in de gaten te houden!

Aanbieding Madame Tussauds

Koop je tickets via Tripper en krijg nu 31% KORTING. Een ticket kost bij Tripper nog maar € 17 p.p.

Madame Tussauds met rondvaart

Als je toch in Amsterdam bent en Madame Tussauds bezoekt is het superleuk om ook een rondvaart te maken. Er zijn goede aanbiedingen voor een bezoek aan Madame Tussauds in combinatie met een rondvaart. Bekijk hier de aanbieding.

 

Madame Tussauds

Madame Tussauds is een wassenbeeldenmuseum dat je middenin het centrum van Amsterdam vindt. Het is een van de vele locaties van het museum, een internationaal concept voor musea met wassen beelden. In Madame Tussauds in Amsterdam staan verschillende wassen beelden opgesteld, stuk voor stuk van wereldberoemde personen en bekende Nederlanders. Meer over het unieke museum, lees je op deze pagina.

Wassen beelden van Madame Tussauds

In de vestiging van dit museum in Nederland vind je wassen beelden van internationaal bekende mensen en mensen die in Nederland bekend zijn. Denk hierbij aan acteurs en actrices, zangers en zangeressen, sporters en mensen die actief zijn in de (inter)nationale politiek. Enkele beelden die je in dit gewassenmuseum in Amsterdam kunt bewonderen zijn beelden van Justin Bieber, Adele, Christiano Ronaldo, Anne Frank en Taylor Swift.

Het bijzonder aan dit museum is dat de wassen beelden hier net echt lijken. Niet alle beelden lijken precies op de persoon waar ze op gebaseerd zijn, maar de meeste beelden zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Je kunt de beelden enkel bekijken als je dit museum bezoekt, maar je kunt er ook leuke foto’s van maken of zelf mee op de foto gaan. Ideaal als je je favoriete bekendheid tegenkomt. Pak dan je kans en maak er een leuke foto mee!

Madame Tussauds is ook recentelijk uitgebreid met een interactieve tentoonstelling. Ook wel de I Am Art tentoonstelling genoemd. Deze tentoonstelling werkt met een online foto applicatie, die jij kunt gebruiken om deel uit te maken van de grootste meesterwerken uit de schilderkunst. Je maakt een foto van jezelf en je gebruikt de app om jouw foto in een populair meesterwerk te plaatsen. Kortom, een leuk dagje weg voor jong en oud! Bestel je snel je tickets via de beste kortingen en acties voor Madame Tussauds.

Ervaringen Madame Tussauds

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews