Madame Tussauds korting 2022

Altijd met korting naar Madame Tussauds

Ben je op zoek naar Madame Tussauds korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan Madame Tussauds. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Madame Tussauds voor je op een rij.

44% KORTING kaartje Madame Tussauds

Via Groupon krijg je tijdelijk 46% KORTING op een kaartje voor Madame Tussauds. Je betaalt per kaartje nu maar € 11 per kind en € 14 per volwassene. Kaartjes zijn geldig t/m 31 mei 2020.

Veiling Madame Tussauds

Momenteel kun je via de veiling meebieden op entreetickets voor een bezoek aan Madame Tussauds in Amsterdam. Grote kans dat jij straks met hoge korting naar Madame Tussauds gaat. Nu in de veiling:

>> 2 entreetickets Madame Tussauds (Ticketveiling)

Aanbieding Madame Tussauds

Koop je tickets via Tripper en krijg nu 31% KORTING. Een ticket kost bij Tripper nog maar € 17 p.p. De vouchers zijn geldig t/m 31 december 2020.

Madame Tussauds met rondvaart

Als je toch in Amsterdam bent en Madame Tussauds bezoekt is het superleuk om ook een rondvaart te maken. Er zijn goede aanbiedingen voor een bezoek aan Madame Tussauds in combinatie met een rondvaart. Bekijk hier de aanbieding.

25% korting met Amsterdam City Card

Is je bezoek aan Madame Tussauds onderdeel van een tripje naar Amsterdam en wil je meer musea en attracties bezoeken? Kies dan voor de I Amsterdam City Card. De City Card is te bestellen voor een bezoek aan A’dam voor 24 uur (€ 59), 48 uur (€ 74), 72 uur (€ 87) of 96 uur (€ 98). Je krijgt met deze kaart gratis toegang (of een flinke korting) tot de mooiste musea, attracties en bezienswaardigheden van Amsterdam. Bovendien reis je gratis met het openbaar vervoer (behalve de trein) binnen Amsterdam en tot slot krijg je ook flinke korting op eten & drinken in onze hoofdstad!

Madame Tussauds

Madame Tussauds is een wassenbeeldenmuseum dat je middenin het centrum van Amsterdam vindt. Het is een van de vele locaties van Madame Tussauds, een internationaal concept voor musea met wassen beelden. In Madame Tussauds in Amsterdam staan verschillende wassen beelden opgesteld, stuk voor stuk van wereldberoemde personen en bekende Nederlanders. Meer over het unieke museum, lees je op deze pagina.

Wassen beelden van Madame Tussauds

In de vestiging van Madame Tussauds in Nederland vind je wassen beelden van internationaal bekende mensen en mensen die in Nederland bekend zijn. Denk hierbij aan acteurs en actrices, zangers en zangeressen, sporters en mensen die actief zijn in de (inter)nationale politiek. Enkele beelden die je in Madame Tussauds in Amsterdam kunt bewonderen zijn beelden van Justin Bieber, Adele, Christiano Ronaldo, Anne Frank en Taylor Swift.

De wassen beelden in Madame Tussauds lijken net echt. Niet alle beelden lijken precies op de persoon waar ze op gebaseerd zijn, maar de meeste beelden zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Je kunt de beelden enkel bekijken als je Madame Tussauds bezoekt, maar je kunt er ook foto’s van maken of zelf mee op de foto gaan. Zeker als je altijd al een keer op de foto hebt willen gaan met een bekende acteur of een bekende zangeres, is het leuk om foto’s te maken als je Madame Tussauds bezoekt.

Madame Tussauds is recentelijk uitgebreid met een interactieve tentoonstelling, ook wel de I Am Art tentoonstelling genoemd. Deze tentoonstelling werkt met een online foto applicatie, die jij kunt gebruiken om deel uit te maken van de grootste meesterwerken uit de schilderkunst. Je maakt een foto van jezelf en je gebruikt de app om jouw foto in een populair meesterwerk te plaatsen. Leuk en grappig om te doen!

Ervaringen Madame Tussauds

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews