Museum van de 20e Eeuw korting 2024

Korting entree

40% korting NU: € 6,00

Altijd met korting naar Museum van de 20e Eeuw

Ben je op zoek naar Museum van de 20e Eeuw korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Museum van de 20e Eeuw! We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Museum van de Twintigste Eeuw voor je op een rij.

Veiling Museum van de 20e Eeuw kaartjes

Af en toe kun je ook meebieden op Museum van de 20e Eeuw kaartjes via de veiling. Kijk eens bij Ticketveiling of Vakantieveilingen. Hier kun je dagelijks meebieden op heel veel dagjes uit veilingen. Mocht de veiling voor Museum van de 20e Eeuw erbij zitten, dan is de kans groot dat je flinke korting scoort, soms wel tot 80%! Succes!

ANWB korting Museum van de 20e Eeuw

Als ANBW-lid krijg je momenteel 25% korting op een entree voor Museum van de 20e Eeuw. Altijd mooi meegenomen, tenminste als je lid bent van de ANWB.

Museum van de 20e Eeuw

Het Museum van de 20e Eeuw is een nostalgisch museum voor jong en oud. Zoals de naam van het museum al verklapt, staat het Museum volledig in het teken van de twintigste eeuw. Aan de hand van allerlei interieurs en voorwerpen vertelt het museum je meer over het leven in de vorige eeuw. Je leert niet alleen hoe de mensen vroeger woonden, maar ook hoe hun werk eruit zag, wat voor winkels er in die tijd waren en ga zo maar door. Voor de ‘oudere’ bezoekers van het museum een en al herkenning, voor de kinderen absoluut verrassend.

Het Museum is gevestigd in een bijzonder pand, namelijk in een oude gevangenis op het Oostereiland. Dit eiland ligt bij de haven van Hoorn.

Een feest der herkenning

De ‘oudere’ bezoekers van het Museum van de 20e Eeuw zullen veel interieurs en voorwerpen in het museum herkennen. Dat ene interieur doet ze bijvoorbeeld denken aan het interieur van hun oma. Die brommer herkennen ze ook, want daar hebben ze vele jaren geleden zelf op rondgereden. En als je vroeger wilde bellen, dan moest je die oude telefoon in dat interieur gebruiken.

Voor de kinderen is het Museum misschien geen feest der herkenning, maar wel erg interessant en leuk. Zij kunnen in het museum namelijk zien hoe hun ouders en grootouders vroeger leefden.

Vaste en wisselende exposities

Het Museum van de 20e Eeuw heeft een groot aantal vaste exposities. Deze laten de vele ontwikkelingen in de 20e eeuw duidelijk zien. Daarnaast zijn er ook drie zalen met wisselende exposities. Ben je al eens in het Museum geweest? Dan heb je altijd nieuwe exposities om te ontdekken, in de drie zalen met wisselende tentoonstellingen.

Daarnaast worden er veel activiteiten in het museum georganiseerd. Je vindt de agenda van het Museum van de 20e Eeuw op de website. Kijk voor je bezoek in de online agenda en je weet precies wat je van jouw bezoek aan het museum kunt verwachten.

Ervaringen Museum van de 20e Eeuw

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews