NEMO Amsterdam korting 2022

Altijd met korting naar NEMO Amsterdam

Ben je op zoek naar NEMO Amsterdam korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan NEMO Amsterdam. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor NEMO Amsterdam voor je op een rij.

Online tickets NEMO Amsterdam

Geen zin in de wachtrij bij de kassa voor een bezoek aan NEMO Amsterdam? Boek dan snel en makkelijk je tickets voor NEMO hier.

NEMO Amsterdam

NEMO is een technologiemuseum dat op de fundamenten van de IJ-tunnel in Amsterdam gebouwd is. Het museum is erg populair en trok in 2015 maar liefst 600.000 bezoekers. Niet alleen volwassenen met een interesse in technologie, maar ook zeker veel kinderen. Omdat je in het museum allerlei proefjes kunt doen, is het museum namelijk ook erg populair onder de jongere doelgroep.

De activiteiten van NEMO Amsterdam

NEMO Amsterdam is absoluut geen saai technologiemuseum. Dit komt omdat je in het museum allerlei proefjes kunt doen, die allemaal iets te maken hebben met technologie en science. De kinderen trekken een labjas aan, doen een veiligheidsbril op en mogen allerlei proefjes doen. Deze proefjes zijn niet alleen leuk om te doen, maar leren de kids ook meer over de wetenschap. Verder is er ook een werkplaats waar kinderen lekker kunnen knutselen en zijn er ook experimenten als ‘de kettingreactie’, waarbij kinderen op een leuke manier alles leren over oorzaak en gevolg.

Verder heeft NEMO Amsterdam ook tentoonstellingen, maar deze tentoonstellingen zijn allesbehalve saai. Zo kun je er levensgrote machines bekijken die nog echt werken, is er een groot waterrijk en worden er allerlei innovatieve techniekgadgets getoond. Het maakt niet uit of je interesse hebt in techniek of niet, want de tentoonstellingen van NEMO Amsterdam zijn interessant voor iedereen. Verder is NEMO Amsterdam zowel leuk voor volwassenen als voor kleine kinderen en grotere kinderen. Omdat er voor iedereen wel iets te doen of te zien is in dit unieke museum, hoeft geen enkele bezoeker van NEMO Amsterdam zich te vervelen.

Ervaringen NEMO Amsterdam

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews