Escher Museum korting 2024

Altijd met korting naar het Escher Museum

Ben je op zoek naar Escher Museum korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan Escher Museum. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Escher Museum voor je op een rij.

Aanbieding Escher Museum

Kijk eens op ActievandedagGroupon of Tripper. Deze dagdealsites hebben goede aanbiedingen voor dagjes uit en soms ook voor Escher Museum! De moeite waard om eens te kijken, voordat je een entreekaartje voor de volle prijs aanschaft.

Veiling Escher Museum

Als je op zoek bent naar goedkope kaartjes voor Escher Museum, kijk dan ook eens op veilingsites, zoals Ticketveiling of Vakantieveilingen. De kans is aanwezig dat je mee kunt bieden op de veiling voor een goedkoop dagje Escher Museum.

Escher Museum

Het Escher Museum wordt ook wel Escher In Het Paleis genoemd. Dit is een bekend en populair kunstmuseum in Den Haag. Het Escher Museum heeft sinds 2002 een vaste collectie, die geheel gewijd is aan het werk van Maurits Cornelis Escher. Het museum wordt ook wel Escher in het Paleis genoemd omdat het gevestigd is in Paleis Lange Voorhout. Dit is een uniek en indrukwekkend pand uit 1764.
Spreekt dit museum jou aan, scrol dan snel verder en kijk of er aanbiedingen zijn voor het Escher Museum.

Maurits Cornelis Escher

Het Escher Museum staat geheel in het teken van Maurits Cornelis Escher. Het is dan ook goed om te weten wie deze man precies is. Maurits Cornelis Escher is een Nederlandse kunstenaar, die in 1898 geboren werd in Leeuwarden. In 1972 stierf hij in Hilversum, maar niet voor hij vele houtsneden, houtgravures en lithografieën maakte.

Wat de werken van Maurits Cornelis Escher zo uniek maakt, is het feit dat een groot deel van zijn kunstwerken gebaseerd is op wiskundige principes. Maurits Cornelis Escher vond het leuk om met wiskundige formules te spelen en dit zie je duidelijk in zijn werken in het Escher Museum terug.

Grote collectie met prachtige werken

In het Escher Museum bewonder je ruim 150 werken van Maurits Cornelis Escher. Deze werken vertegenwoordigen bijna het gehele oeuvre van de Nederlandse kunstenaar. Het letterlijke én figuurlijke hoogtepunt van de tentoonstelling van het Escher Museum is het werk Metamorfose III. Dit is een houtsnede van maar liefst 7 meter lang, die de museumbezoeker de koppeling van eeuwigheid en oneindigheid moet laten ervaren.

Verder bewonder je in het Escher Museum ook vroegere werken van Maurits Cornelis Escher. Je ziet er dus niet alleen de werken die je misschien al van hem kent, maar ook de eerste kunstwerken die hij in zijn jongere jaren maakte. Ook interessant: aan de hand van houtblokken en lithostenen wordt de werkwijze van Maurits Cornelis Escher verder uitgelegd.

Ervaringen Escher Museum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews