Keukenhof korting 2023

Altijd met korting naar Keukenhof

Ben je op zoek naar Keukenhof korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan Keukenhof. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Keukenhof voor je op een rij.

Keukenhof

De Keukenhof is een uniek bloemenpark dat ten noordwesten van het Zuid-Hollandse Lisse ligt. Het bloemenpark trekt jaarlijks rond een miljoen bezoekers. Niet alleen uit Nederland, maar ook uit vele andere landen. Het is een belangrijke toeristische trekpleister. Wil je meer weten over de Keukenhof? Lees dan meer over dit bijzondere bloemenpark op deze pagina.

Keukenhof: 32 hectare aan prachtige bloemen

Keukenhof is niet zomaar een bloemenpark, maar betreft een groot bloemenpark dat maar liefst 32 hectare groot is. In het park zijn meer dan zeven miljoen krokussen, tulpen, hyacinten, lelies, narcissen en andere bolgewassen te bewonderen. Een hele boel om te bewonderen dus. Veel mensen denken dat je alleen tulpen kunt bewonderen in het park, maar dit is dus zeker niet het geval. Er zijn veel meer diverse bloemen dan je denkt, dus neem hier zeker even een kijkje.

Dit bloemenpark is onderverdeeld in diverse paviljoenen, namelijk het Oranje Nassau Paviljoen, het Willem Alexander Paviljoen, het Beatrix Paviljoen, het Juliana Paviljoen en het Wilhelmina Paviljoen. Ieder paviljoen heeft weer een eigen thema en zo is ieder paviljoen wel de moeite waard om te bezoeken.

Buiten dat je kunt rondlopen in de Keukenhof, kun je ook tentoonstellingen bekijken of rondleidingen krijgen van een van de medewerkers daar. Zo krijg je nog meer kennis mee van dit prachtige park en mis je geen vierkante meter!
Het is zelfs mogelijk om een boottocht te maken in een fluisterboot, waarbij je door een prachtige, kleurrijke omgeving vol bloemen vaart.

Het park is niet het gehele jaar geopend. Dit komt simpelweg omdat er niet het gehele jaar bloemen in het park staan. In de winter is het te koud voor de vele bloemen in de Keukenhof en daarom is het park in deze periode gesloten. In het voorjaar gaat het weer open, doorgaans tot het einde van de maand mei.

Ervaringen Keukenhof

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews