Madurodam korting 2022

Korting entree

Goedkoop dagje Madurodam

  • Tickets geldig t/m 24 april 2020

36% korting NU: € 12,50

Altijd met korting naar Madurodam

Ben je op zoek naar Madurodam korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan Madurodam! We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Madurodam voor je op een rij. Zo ga jij altijd goedkoop naar Madurodam en betaal je nooit meer teveel!

25% korting tickets Madurodam

Bestel je tickets Madurodam nu via ADWebwinkel en krijg 25% KORTING. Je betaalt nog maar € 14,50 per ticket. Tickets zijn geldig t/m 1 maart 2020.

Online kaartjes Madurodam bestellen

Via Dagtickets.nl bestel je snel en makkelijk jouw Madurodam kaartjes online. Je betaalt bij Dagtickets geen reserverings- en/of servicekosten. Bovendien heb je de tickets meteen in je mailbox, zodat je deze uit kunt printen en direct kunt gebruiken!

Madurodam Kruidvat korting

Via Kruidvat krijg je momenteel € 5 korting als je 200 spaarpunten hebt gespaard met Jouw Extra Voordeelkaart. Haal de Extra Voordeelkaart bij jouw Kruidvat en spaar mee voor korting en voordelen op diverse uitstapjes!

Madurodam

Madurodam is een miniatuurstad in Den Haag. De stad heeft een schaal van 1:25. Niet alleen de gebouwen in de unieke stad, maar ook de wegen, de voertuigen en de mensen zijn veel kleiner dan we gewend zijn. In de stad is van alles te zien, te doen en te beleven. Je kunt je dan ook met gemak de hele dag vermaken in Madurodam.

Nederland in het klein

Madurodam laat een deel van Nederland in het klein zien, namelijk in een schaal van 1:25. Dit doet de miniatuurstad niet voor niets. Het doel van Madurodam is om ons namelijk te laten zien waar ons kleine land groot in is. In Madurodam kun je bijvoorbeeld zien hoe we in Nederland energie opwekken, maar ook hoe het treinverkeer geregeld is en wat er precies op Nederlandse havens gebeurt. Door deze miniatuurstad te bezoeken, krijg je een goed beeld van ons veelzijdige land en de vele dingen die er dagelijks in Nederland gebeuren.

Je leert veel door een dagje naar Madurodam te gaan. Niet alleen over het heden, maar ook over de geschiedenis en de toekomst van Nederland. Zelfs volwassenen kunnen veel leren tijdens hun bezoek aan de miniatuurstad. Dit maakt het uitje leuk voor jong en oud.

Activiteiten voor de kids

In Madurodam is er veel te doen voor de kinderen. Zij kunnen bijvoorbeeld zelf energie opwekken in de miniatuurstad, maar ook treinen besturen. Het is zelfs mogelijk om een miniversie van jezelf te maken als je in Madurodam bent. Door de vele activiteiten die je in de kleine stad kunt ondernemen, kunnen de kinderen zich uren vermaken in Madurodam.

Het totale oppervlak van Madurodam is 62.000 vierkante meter. De miniatuurstad heeft een oppervlak van ongeveer 17.000 vierkante meter. De rest van het park wordt gebruikt om voor spelletjes en activiteiten, maar ook voor winkels en restaurant. Je kunt dus wel stellen dat Madurodam meer is dan alleen een miniatuurstad. Het is absoluut een veelzijdig park.

Ervaringen Madurodam

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews