Madurodam korting 2024

Altijd met korting naar Madurodam

Ben je op zoek naar Madurodam korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan Madurodam! We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Madurodam voor je op een rij. Zo ga jij altijd goedkoop naar Madurodam en betaal je nooit meer teveel!

Korting tickets Madurodam

Bestel je tickets Madurodam nu via ADWebwinkel. Je betaalt maar € 21,50 per ticket. Tickets zijn geldig t/m 31 augustus 2023.

Online kaartjes Madurodam bestellen

Via de Madurodam site zelf kun je je kaartjes online bestellen. Wij houden je op de hoogte van de kortingen voor deze tickets!

Madurodam Kruidvat korting

Via Kruidvat krijg je momenteel geen korting voor kaartjes bij Madurodam. Maar wij houden je op de hoogte voor als je je spaarpunten kunt inleveren voor korting!

Madurodam

Madurodam is een miniatuurstad in Den Haag. De stad heeft een schaal van 1:25. Niet alleen de gebouwen in de unieke stad, maar ook de wegen, de voertuigen en de mensen zijn veel kleiner dan we gewend zijn. In de stad is van alles te zien, te doen en te beleven. Je kunt je hier dan ook met gemak de hele dag vermaken.

Nederland in het klein

Madurodam laat een deel van Nederland in het klein zien, namelijk in een schaal van 1:25. Dit doet de miniatuurstad niet voor niets. Het doel hiervan is om ons namelijk te laten zien waar ons kleine land groot in is. In Madurodam kun je bijvoorbeeld zien hoe we in Nederland energie opwekken, maar ook hoe het treinverkeer geregeld is en wat er precies op Nederlandse havens gebeurt. Door deze miniatuurstad te bezoeken, krijg je een goed beeld van ons veelzijdige land en de vele dingen die er dagelijks in Nederland gebeuren.

Je leert veel door een dagje naar deze miniatuurstad te gaan. Niet alleen over het heden, maar ook over de geschiedenis en de toekomst van Nederland. Zelfs volwassenen kunnen veel leren tijdens hun bezoek aan de miniatuurstad. Dit maakt het uitje leuk voor jong en oud.

Activiteiten voor de kids

In Madurodam is er veel te doen voor de kinderen. Zij kunnen bijvoorbeeld zelf energie opwekken in de miniatuurstad, maar ook treinen besturen. Het is zelfs mogelijk om een miniversie van jezelf te maken als je in Madurodam bent. Door de vele activiteiten die je in de kleine stad kunt ondernemen, kunnen de kinderen zich uren vermaken in Madurodam.

Het totale oppervlak van Madurodam is 62.000 vierkante meter. De miniatuurstad heeft een oppervlak van ongeveer 17.000 vierkante meter. De rest van het park wordt gebruikt om voor spelletjes en activiteiten, maar ook voor winkels en restaurant. Je kunt dus wel stellen dat Madurodam meer is dan alleen een miniatuurstad. Het is absoluut een veelzijdig park.

Ervaringen Madurodam

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews