Muzee Scheveningen korting 2024

Altijd met korting naar Muzee Scheveningen

Ben je op zoek naar Muzee Scheveningen korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan Muzee Scheveningen. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Muzee Scheveningen voor je op een rij.

Muzee Scheveningen

Muzee Scheveningen is een cultureel en natuurhistorisch museum dat geheel in het teken staat van de cultuur, het dagelijkse leven en de geschiedenis van de stad Scheveningen. Het museum gaat vooral in op de relatie van de badplaats tot de zee en de visserij, aangezien de stad Scheveningen hier onlosmakelijk aan verbonden is. Wil jij hier meer over weten, bijvoorbeeld omdat je hier binnenkort naartoe wil gaan? Lees dan meer over dit museum op deze pagina. En misschien breid jou interesse over dit museum wel uit!

Collecties, tentoonstellingen en activiteiten van Muzee Scheveningen

Muzee Scheveningen is ontstaan door een fusie van Museum Scheveningen en het Zeemuseum. Door de fusie van deze twee musea bestaat de collectie van het museum voornamelijk uit schilderijen en tekeningen over de visserij in Scheveningen. Ook laat de collectie meer zien over de geschiedenis van het vissersdorp en later de badplaats Scheveningen en het dierenleven in de zee van Scheveningen.

In de vaste collectie van het museum vind je ook een grote collectie bijzondere schelpen, die over de gehele wereld gevonden zijn. Ook bestaat de vaste collectie van het museum uit een zeeaquarium, waar verschillende soorten zeedieren in leven.

Naast een vaste collectie, heeft het museum ook regelmatig wisseltentoonstellingen. Deze tentoonstellingen gaan elke keer over een apart thema, bijvoorbeeld scheepsrampen of andere gebeurtenissen die in de geschiedenis van Scheveningen gebeurd zijn. Ook kunnen de wisseltentoonstellingen over het dierenleven in de zee van Scheveningen gaan.

Tot slot kun je ook diverse activiteiten ondernemen in Muzee Scheveningen. Zo kun je er muziekavonden bezoeken, maar ook naar theateravonden gaan en zelfs repetities organiseren. Sinds het jaar 2007 is het museum overigens ook een trouw locatie. Mocht je zo onder de indruk zijn van Muzee Scheveningen dat je hier graag wil trouwen, dan is dit dus zeker mogelijk.

Ervaringen Muzee Scheveningen

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews