Nationaal Videogame Museum korting 2023

Korting entree

Hoogste korting voor Het Nationaal videogame Museum

  • Geldig op de door jou gekozen dag

40% korting NU: € 7,50

Altijd met korting naar het Nationaal Videogame Museum

Ben je op zoek naar Nationaal Videogame Museum korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Nationaal Videogame Museum. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, gratis acties, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Nationaal Videogame Museum voor je op een rij.

Gratis naar het Nationaal Videogame Museum

Kinderen onder de 4 jaar kunnen gratis het Nationaal Videogame Museum bezoeken! Helaas is er geen mogelijkheid voor volwassenen om gratis naar het Nationaal Videogame Museum te gaan. Maar wij houden je elke dag op de hoogte van de nieuwste kortingen en aanbiedingen voor het Nationaal Videogame Museum

Veiling Nationaal Videogame Museum

Ticketveiling & vakantieveilingen bieden elke dag de beste veilingen aan! Vergeet niet deze sites in de gaten te houden voor een veiling voor Het National Videogame Museum die kunnen oplopen tot 70% Korting! Maar wij zullen dit voor u als eerste doen.

Postcodeloterij korting Nationaal Videogame Museum

Elk lid van de postcodeloterij krijgt elk jaar een voordeelagenda. Kijk snel in je voordeelagenda of hier een korting voor het Nationaal Videogame Museum in zit of wellicht andere leuke musea!

Het Nationaal Videogame Museum

Het Nationaal Videogame Museum zit vol met spellen, van retro tot modern. Alles kun je daar vinden. Het museum lijkt op een arcade maar heeft ook systemen met educatieve doeleinden. In dit museum zou je je dus ook geen minuut vervelen. Spellen alleen of tegen elkaar. Dat kan hier allemaal!

Over het museum

Het Nationaal Videogame Museum bied diverse spellen, Retro- en moderne games aan. Hoewel het museum een arcade-ervaring is bied het ook educatieve mogelijkheden. Je zult hier van alles leren omtrent arcades, zo onderscheid dit museum het van alle andere gebruikelijke arcades. Zodra je binnenkomt word je overgoten door de diverse sfeerkamers. Deze kamers bevatten alles wat de game cultuur mooi is en kun je de geschiedenis van het gamen doormiddel van een tijdlijn bewonderen. Het lab is een dynamische ruimte waar jij de toekomst van het gamen kunt ontdekken. Daarnaast heeft het museum ook nog de Barcade, waar de horeca, retro en moderne arcadekasten samenkomen.

Educatie

Het Museum is waar plezier en leren samenkomen. Kom naar het museum en een van onze museumdocenten neemt je mee in de geschiedenis van dit unieke culturele erfgoed. Je leert over de evolutie van videogames van entertainment naar maatschappelijke relevantie en huidige toepassingen in het onderwijs. Het museum bied 2 verschillende onderwijsprogramma’s aan, voor meer informatie en prijzen neem dan een kijkje op de website van het museum.

Kinderfeestje Nationaal Videogame Museum

Het Museum bied de mogelijkheid om hier een kinderfeestje te houden. Perfect voor kinderen die van gamen houden! De prijs is maar € 13,50 p.p. ongeacht de leeftijd. Het museum bied dan toegang voor 2 uur.

Ervaringen Nationaal Videogame Museum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews