Body Worlds korting 2024

Korting entree

Goedkope entreeticket naar BODY WORLDS

  • Geldig t/m  30 november 2023

33% korting NU: € 9,99

Grote korting BODY WORLDS

  • Geldig t/m 30 maart 2023

37% korting NU: € 14,99

Hoogste korting BODY WORLDS

  • Geldig t/m 31 januari 2023

40% korting NU: € 14,99

Altijd met korting naar Body Worlds

Ben je op zoek naar Body Worlds korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan Body Worlds. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscode Body Worlds, 2e kaartje Body Worlds gratis acties, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Body Worlds voor je op een rij.

Hoogste korting Body Worlds

Via Actievandedag krijg je 33% korting op een ticket voor Body Worlds. Je betaalt nu maar € 9,99 p.p. De bestelde tickets zijn geldig t/m 20 november 2023

Body Worlds veiling

Via de veiling kun je momenteel meebieden op tickets voor Body Worlds. Grote kans dat jij straks met hoge korting naar Body Worlds kunt gaan. Nu in de veiling:

Body Worlds aanbieding Actie van de dag

Via Actievandedag kun je regelmatig goedkoop naar Body Worlds. Ga naar Actievandedag om te kijken of er momenteel een aanbieding is voor Body Worlds.

€ 2 CJP korting Body Worlds

Met je CJP-Pas krijg je € 2 korting op Body Worlds Amsterdam. Je hoeft dan nog maar € 16 te betalen. Nog geen CJP-Pas? Koop hier je CJP-Pas!

Body Worlds last minute

Wil je vandaag naar Body Worlds? Bestel je tickets snel en makkelijk online via Tiqets.com. Geen wachtrij bij de kassa en de tickets via mail, op je mobiel of in de Tiqets App.

Musea in de buurt van Body Worlds

In de buurt van Body Worlds kun je verschillende musea bezoeken. We zetten hieronder de musea op een rij die binnen een straal van maximaal 1 km van Body Worlds zitten. Te voet dus goed te doen!

Korting Body Worlds  ANWB

Ben je ANWB-lid? Dan kun je tot € 7,50 korting krijgen op een bezoekje aan Body Worlds Amsterdam.

Postcode Loterij kortingsbon Body Worlds

Als lid van de Postcode Loterij ontvang je elk jaar de zogenoemde Voordeel Agenda. Deze zit boordevol kortingsbonnen, waaronder ook een kortingsbon voor Body Worlds. Met de kortingsbon in de Voordeelagenda ontvang je maar liefst 40% korting op een bezoek aan Body Worlds voor maximaal 4 personen. Dat is een mooie korting!

Kortingscode Body Worlds

Er is momenteel geen kortingscode Body Worlds bij ons bekend, waarmee je extra korting kunt krijgen op een kaartje voor Body Worlds. Wel zijn er een aantal goede aanbiedingen voor Body Worlds, zie hierboven!

Kruidvat korting Body Worlds

Als je een Voordeelkaart van de Kruidvat hebt kun je met € 7,50 korting naar Body Worlds. Hiervoor moet je via de site van Kruidvat 250 punten verzilveren in ruil voor een korting op Body Worlds van € 7,50.

Marktplaats aanbieding Body Worlds

Ook via Marktplaats kun je mogelijk goedkoop aan tickets komen voor Body Worlds. Er worden regelmatig tickets aangeboden. Ook kun je eens een kijkje nemen op Marktplaats aanbieding.

Airmiles korting Body Worlds

Als je Airmiles spaart kun je met korting naar Body Worlds. Heb je voldoende Airmiles gespaard, dan kun je zelfs gratis naar Body Worlds.

Museumkaart Body Worlds

Helaas is de museumkaart niet geldig bij Body Worlds, omdat Body Worlds officieel geen museum is.

Body Worlds Gratis entree

Er zijn enkele mogelijkheden om Body Worlds Gratis te bezoeken. Je kunt, als docent, een gratis docentenpas aanvragen via de site van Body Worlds. Hiermee mag je Body Worlds gratis bezoeken. Ben je 0-5 jaar? Ook dan mag je gratis naar Body Worlds. De laatste mogelijkheid is om je Air Miles te verzilveren voor een gratis entree voor Body Worlds.

Met de trein voordelig naar Body Worlds

Wil je sowieso met de trein naar Amsterdam en daar Body Worlds bezoeken? Koop dan je tickets via de Spoordeelwinkel. Er zijn daar vaak aanbiedingen te vinden voor Body Worlds incl. dagretour Amsterdam.

Reizen in Amsterdam

Amsterdam is een grote stad en er is veel te zien. Dit kun je allemaal te voet doen, maar veel makkelijker is het om een GVB Amsterdam Openbaar Vervoer Ticket te kopen. Deze kost vanaf € 7,50 en je reist van 1 tot 7 dagen (net wat jij wilt) in Amsterdam met het openbaar vervoer (trams, metro’s, bussen de gloednieuwe Noord-Zuidlijn).

Een alternatief is de hop-on hop-off bus en boot. Tickets kosten vanaf € 25 en je kunt op deze manier snel en simpel per bus of boot door Amsterdam reizen. Bovendien kom je meteen langs de mooiste bezienswaardigheden van Amsterdam.

Body Worlds

Op school leer je wel hoe het menselijk lichaam er vanbinnen uit ziet, maar dit zie je alleen op plaatjes terug. Wil je de binnenkant van het menselijk lichaam een keer in het echt zien? Dan kun je Body Worlds bezoeken. Body Worlds is een unieke tentoonstelling die je de schoonheid van het menselijk lichaam laat zien. In de tentoonstelling zie de lichamen van je echte mensen, die bepaalde handelingen verrichten. Dit lijkt misschien niet zo bijzonder, maar de lichamen zijn op een speciale manier geprepareerd en laten je de spieren, weefsels, pezen en botten echt goed zien. Het lijkt net alsof je naar beelden zit te kijken, maar in feite gaat het om echte mensenlichamen die na hun dood in de tentoonstelling terecht zijn gekomen.

The Happiness Project

Op dit moment wordt de langdurige tentoonstelling The Happiness Project in Body Worlds getoond. Deze tentoonstelling staat geheel in het teken van geluk en laat zien wat geluk precies met het menselijk lichaam doet. Wie of wat bepaalt of we gelukkig zijn en wat doet geluk met ons lichaam? In de tentoonstelling zie je meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen, die de kwetsbaarheid, complexiteit en veerkracht van ons lichaam laten zien. Je ziet gezonde lichamen, maar ook lichamen met alledaagse ziektes. Verder bewonder je echte organen, maar ook spieren, pezen en andere weefsels.

The Happiness Project is een tentoonstelling voor jong en oud. Natuurlijk zijn de geprepareerde lichamen wat spannend voor de kids, maar is niets smerigs of engs te zien in het museum. Sterker nog, de geprepareerde lichamen leren je kind veel over hun eigen lichaam en zijn eerder interessant en leerzaam om te zien dan eng.

Ervaringen Body Worlds

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews