Het Cacaomuseum korting 2024

Korting entree

Voordelig naar het Cacaomuseum

  • Geldig 3 maanden na aankoop

50% korting NU: € 7,50

Hoogste korting voor het Cacaomuseum

  • 3 maanden geldig na het winnen van de veiling

Grote korting voor Het Cacaomuseum

  • Geldig t/m 2 maart 2023

50% korting NU: € 7,50

Altijd met korting naar het Cacaomuseum

Ben je op zoek naar korting voor het Cacaomuseum? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Cacaomuseum. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Cacaomuseum voor je op een rij.

Kruidvat korting Cacaomuseum

Momenteel is er geen Kruidvat korting voor het Cacaomuseum, maar geen zorgen. Wij houden je op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen!

Postcodeloterij Cacaomuseum

De Postcode loterij heeft elk jaar voor ieder lid een voordeel agenda met allerlei kortingen. Pak dus snel jouw agenda en wellicht kun je met hoge kortingen naar het Cacaomuseum.

Het Cacaomuseum

Het Cacaomuseum is een super leuk en lekker dagje weg. Het is dan ook een museum waar je je niet zult vergeten, want een workshop daar is een zekere aanrader in het museum. Van chocolade maken tot aan schilderen met chocolade. Dit museum maakt dat allemaal mogelijk. Ook kun je hier zelf praliné maken, een chocolade proeverij doen of een rondleiding krijgen door het museum.
Het Cacaomuseum maakt dan ook al sinds 2017 de beste chocolade van Amsterdam.

Bean-to-bar-workshop

Bij deze workshop leren specialisten je hoe je van een boon een chocolade reep maakt. Hierbij leren ze je de kneepjes van het vak en de geheimen van roosteren, malen, concheren en tempereren. Hierbij gaat alles met de hand en ben je dus super creatief bezig!
Het museum bieden deze activiteit aan in het Cacaomuseum, maar ze kunnen de workshop ook elders geven. Super ideel dus voor kleine, maar ook grote groepen.

Praliné maken

Het geheim achter een heerlijke praliné heeft te maken met de combinatie tussen chocolade en de juiste vulling. Tijdens deze workshop gaat het om het combineren en het proeven van de smaken zodat je op de beste en lekkerste smaak uitkomt. Deze zelfgemaakte pralines mag je dan ook gewoon mee naar huis nemen!

Chocolade proeverijen

Bij deze hoofd activiteit in het museum krijg je eerst een rondleiding inclusief een kopje cacaothee. Vervolgens krijg je een proeverij van drie hoogwaardige bean-to-bar chocoladerepen. Dus als je een echte chocolade liefhebber bent, moet je deze proeverij wel uitproberen!

Schilderen met chocolade

Alleen in het Cacaomuseum! Chocolade is niet alleen lekker maar combineert ook perfect met olieverf en aquarel. Handig als je ermee wilt schilderen. Dus creatief of niet? Iedereen wil toch wel een keer schilderen met cacao. En wie weet komen de mooiste chocolade creaties wel naar boven en ben jij een dagje lekker creatief bezig op een speelse manier!

 

Ervaringen Het Cacaomuseum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews