Tropenmuseum korting 2024

Altijd met korting naar het Tropenmuseum

Ben je op zoek naar Tropenmuseum korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Tropenmuseum! We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Tropenmuseum voor je op een rij.

Veiling Tropenmuseum kaartjes

Via de veiling kun je af en toe meebieden op Tropenmuseum kaartjes. Voor lopende veilingen kijk je op Ticketveiling.nl of VakantieveilingenMeebieden via de veiling is hartstikke leuk en spannend en levert vaak nog flinke korting op ook!

Online tickets Tropenmuseum

Makkelijk en snel online tickets aanschaffen voor het Tropenmuseum? Dat kan hier. Voordeel: je bespaart wachten bij de kassa en kunt bij het tonen van je ticket (op smartphone, via de app of uitgeprint ticket) meteen naar binnen.

ANWB korting Tropenmuseum

Als lid van de ANWB krijg je momenteel helaas geen korting op kaartjes voor het Tropenmuseum. Houd echter wel de ANWB website in de gaten voor eventuele korting.

Tropenmuseum

Er leven ruim 7,53 miljard mensen op aarde. Ieder mens is uniek. We kennen vele bevolkingsgroepen, culturen, talen, normen en waarden op deze wereld. En het Tropenmuseum laat dat duidelijk zien. Dit museum staat namelijk geheel in het teken van de mens. Het museum toont vele unieke objecten, die stuk voor stuk een menselijk verhaal vertellen. De objecten laten de culturele diversiteit van de wereld duidelijk zien.

Verhalen over vele verschillende thema’s

De objecten in het Tropenmuseum vertellen menselijke verhalen over vele verschillende thema’s. Denk hierbij aan vieren, versieren en bidden, maar ook aan rouwen en vechten. Het museum laat je zien dat iedereen anders is, maar toch ook hetzelfde. Ieder mens is namelijk uniek, maar toch zijn we allemaal hetzelfde: een mens.

Het museum heeft een grote vaste collectie. Daarnaast zijn er altijd enkele tijdelijke tentoonstellingen en exposities in het museum te zien. Welke tentoonstellingen en exposities dit zijn, zie je op de website van het museum. Ga je binnenkort naar dit prachtige museum? Kijk dan even op de website, zodat je precies weet wat er tijdens jouw bezoek in het museum te doen en te zien is.

Tropenmuseum Junior

Het Tropenmuseum heeft een speciaal museum voor kinderen. Dit museum wordt ook wel Tropenmuseum Junior genoemd. Tropenmuseum Junior is het oudste kindermuseum van Nederland. Stap je dit museum binnen met de kids, dan kom je echt in een andere wereld terecht.

Het doel van het kindermuseum is het stimuleren van een open blik op de wereld. Velen roemen Tropenmuseum Junior om het aansprekende museumconcept, waarin zien, aanraken, beleven en meedoen centraal staan. Met dit unieke museumconcept wordt het doel van het kindermuseum op een leuke manier bereikt.

Ervaringen Tropenmuseum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews