IJsbeelden Festival korting 2024

Korting entree

Goedkoop naar het IJsbeelden Festival in Zwolle

  • Geldig van 17 december 2022 t/m 5 maart 2023

23% korting NU: € 15,00

Altijd met korting naar het IJsbeelden Festival

Ben je op zoek naar het IJsbeelden Festival korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het IJsbeelden Festival, het grootste ijssculpturen evenement van Europa. Elk jaar vindt het IJsbeeldenfestival ergens anders plaats. Dit jaar, 2018/2019, in Zwolle. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het IJsbeelden Festival in Zwolle voor je op een rij.

23% korting IJsbeelden festival

Via Tripper krijg je tijdelijk 23% korting op het IJsbeelden festival in Zwolle. Je betaalt nu maar € 15,00 p.p.

Aanbieding IJsbeeldenfestival

Kijk eens op Actievandedag of Groupon. Vaak erg goede aanbiedingen voor dagjes uit en soms ook voor het IJsbeeldenfestival! De moeite waard om eens te kijken, voordat je een ticket voor de volle prijs aanschaft.

Veiling IJsbeeldenfestival

Via de veiling kun je meebieden op tickets voor het IJsbeeldenfestival. Meebieden via de veiling is leuk en simpel en bovendien is de kans groot dat je hoge korting pakt.Nu in de veiling:

>> 2 tickets voor IJsbeeldenfestival in Zwolle

Kijk ook eens bij: Vakantieveilingen!

CJP korting IJsbeeldenfestival

CJP pashouders krijgen momenteel helaas geen korting op een bezoek aan het IJsbeeldenfestival in Zwolle.

ANWB korting IJsbeeldenfestival

Als je ANWB lid bent krijg je enkele euro’s korting op entree van het IJsbeeldenfestival. Geen lid van de ANWB, geen ramp. Bekijk de andere aanbiedingen op deze pagina en ga toch met korting naar het IJsbeeldenfestival.

IJsbeelden Festival

Het IJsbeelden Festival vindt elk jaar in Zwolle plaats in de winterperiode, meestal vanaf halverwege december tot begin maart.
Tijdens dit festival komen de beste ijskunstenaren naar Zwolle waarbij ze in en grote zaal te werk gaan met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Hiermee creëren zij ijssculpturen van wel 6 meter hoog.
Om de vele bezoekers van dit festival op orde te houden, maakt het dit evenement gebruikt van tijdsloten. Bij het bestellen van je ticket bepaal je in welk tijdslot je wilt binnenkomen. Het is wel belangrijk dat je je houdt aan het tijdslot van binnenkomst. Maar als je eenmaal in de ijshal bent, mag je zelf bepalen hoelang je hierin blijft en hoelang je kan blijven genieten van de prachtige ijssculpturen.

Oekraïne actie IJsbeelden Festival

De Stichting HumaneMYzwolle en het IJsbeelden Festival hebben een actie georganiseerd waarbij ze zoveel mogelijk winterjassen inzamelen voor Oekraïne. Dit doen ze omdat ze zeker weten dat de meeste mensen thuis een versleten jas hebben liggen en daarom willen ze de winterjassen inzamelen die mensen niet meer gebruiken.
Dus als je dan toch besluit om naar dit waanzinnige festival te gaan, neem dan gelijk je oude winterjas mee!

 

Ervaringen IJsbeelden Festival

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews