Cromhouthuis korting 2023

Altijd met korting naar Cromhouthuis

Ben je op zoek naar Cromhouthuis korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Cromhouthuis. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Cromhouthuis voor je op een rij.

Aanbiedingen Cromhouthuis

Kijk eens op ActievandedagGroupon of Tripper. Vaak erg goede aanbiedingen voor dagjes uit en soms ook voor het Cromhouthuis! De moeite waard om eens te kijken, voordat je een ticket voor de volle prijs aanschaft.

Online tickets Cromhouthuis

Via Dagtickets.nl of Tiqets.com bestel je snel en makkelijk tickets voor een bezoek aan het Cromhouthuis. Je krijgt de tickets meteen in je mailbox of via Tiqets zelfs ook op je telefoon of in de app. Bekijk hieronder de actuele prijzen en bescikbaarheid.

Veiling Cromhouthuis

Soms is het ook mogelijk om mee te bieden via de veiling op tickets voor het Cromhouthuis. Kijk eens bij Ticketveiling of Vakantieveilingen. Misschien zit de Cromhouthuis veiling er wel tussen!

Gratis toegang Cromhouthuis

In enkele gevallen heb je gratis toegang tot het Cromhouthuis. Je hebt gratis toegang tot het Cromhouthuis als je jonger bent dan 18 jaar of in het bezit bent van een MuseumkaartIAmsterdam City Card, Stadspas, Rembrandtpas, ICOM of Holland Pass.

Musea in de buurt van het Cromhouthuis

Als je dan toch in Amsterdam bent, dan kun je net zo goed meer musea bezoeken. Onderstaande musea liggen binnen een straal van 1 km van het Cromhouthuis:

Cromhouthuis

Het Cromhouthuis is een uniek museum dat in het hartje van Amsterdam ligt. Het museum is onlosmakelijk verbonden aan waarden als verzamelingen, topkwaliteit en kunst. Het museum vertelt het verhaal van de familie Cromhout, een Amsterdamse familie die in de zeventiende en achttiende eeuw de panden aan de Herengracht 366-368 bewoonden. Deze mensen waren grote kunstliefhebbers en verzamelaars en de stukken die zij verzameld hebben, zijn samen met andere stukken in het Cromhouthuis te zien.

Van portretten tot oude meubelstukken

In het Cromhouthuis vind je allerlei soorten kunst en verzamelstukken. Denk hierbij aan mooie portretten, maar ook aan meubelstukken, zilver, schelpen, kunst en allerlei soorten curiosa. De kunst werd verzameld door de familie Cromhout, die het bewonderen van kunst en curiosa als onderdeel van het sociale leven zagen. Ook is de collectie van het museum uitgebreid met andere stukken en tijdelijke tentoonstellingen, zodat er altijd genoeg te zien is.

Door de grote verzameling kunst en curiosa in het Cromhouthuis, kun je hier uren ronddwalen. Daar komt nog bij dat je meer te weten komt over de familie Cromhout, wat het bezoeken van het museum nog leuker en interessanter maakt. Leuk voor volwassenen, maar ook leuk voor de kids.

Op de bovenste verdiepingen van het Cromhouthuis is het Bijbels Museum gevestigd. Dit museum wordt ook wel de ontmoetingsplaats van Bijbel, kunst en cultuur genoemd. Je leert er niet alleen meer over de Bijbel, maar ziet er ook allerlei soorten kunst. Het is een partnermuseum van het Cromhouthuis, dat al sinds 1976 op de bovenste verdieping van het museum gevestigd is.

Ervaringen Cromhouthuis

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews