Museum Het Grachtenhuis korting 2023

Altijd met korting naar Museum Het Grachtenhuis

Ben je op zoek naar Museum Het Grachtenhuis korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan Museum Het Grachtenhuis. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Museum Het Grachtenhuis voor je op een rij.

Veiling Museum Het Grachtenhuis

Voor lopende veilingen raden wij aan om een kijkje te nemen op Ticketveiling en Vakantieveilingen. Wij zullen alle veilingen voor Museum Het Grachtenhuis als eerste weergeven, maar vergeet zelf de sites niet in de gaten te houden om niks te missen!

Online tickets Het Grachtenhuis

Makkelijk en snel online tickets aanschaffen voor Museum Het Grachtenhuis? Dat kan hier. Voordeel: je bespaart wachten bij de kassa van Museum Het Grachtenhuis en kunt bij het tonen van je ticket (op smartphone, via de app of uitgeprint ticket) meteen naar binnen.

Museum Het Grachtenhuis

Museum Het Grachtenhuis of kortweg Het Grachtenhuis is een museum dat helemaal gewijd is aan de grachtengordel van Amsterdam van de zeventiende eeuw. Het museum laat je een interactieve en multimediale tentoonstelling zien, die je meer vertelt over het ontstaan van de Amsterdamse grachtengordel rond het jaar 1600. Meer weten over dit museum? Lees dan meer over dit museum op deze pagina.

Interactieve tentoonstelling over de Amsterdamse grachten

Rond het jaar 1600 begon de ontwikkeling van de Amsterdamse grachtengordel, zoals wij deze nu kennen. Natuurlijk werd de grachtengordel niet in een nacht gevormd, maar zijn hier vele jaren overheen gegaan. Dit museum laat je precies zien hoe dit gegaan is. Zo vertelt het museum je meer over de geschiedenis van de Amsterdamse gordel van grachten, maar ook over de groei van de grachtengordel. Heb jij altijd al willen weten hoe de huidige grachtengordel eigenlijk ontstaan is? Dan is het bezoeken van dit museum zeker de moeite waard.

Wat Museum Het Grachtenhuis zo leuk en populair maakt, is het feit dat het museum een interactieve en multimediale tentoonstelling heeft. Deze tentoonstelling bestaat onder andere uit maquettes van de grachten in Amsterdam, animaties over de grachtengordel, 3D-projecties, projecties op de wand en zelfs een poppenhuis. Dit is niet zomaar een poppenhuis, maar een huis waarin de kamers echt tot leven zijn gebracht met behulp van de zogeheten Pepper’s Ghost-techniek.

Tot slot heeft het museum ook diverse stijlkamers en een grote tuin die je kunt bewonderen. Omdat er zo veel te zien is, kun je je gemakkelijk enkele uren vermaken in Museum Het Grachtenhuis.

Ervaringen Museum Het Grachtenhuis

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews