Aviodrome korting 2023

Korting entree

Goedkoop naar Aviodrome

  • Geldig t/m 31 dec 2023

32% korting NU: € 12,95

Altijd met korting naar Aviodrome

Ben je op zoek naar Aviodrome korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan Aviodrome, het vliegtuigmuseum van Lelystad. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, 2e kaartje Aviodrome gratis acties, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Aviodrome voor je op een rij.

Veilingen Aviodrome

Op Vakantieveilingen zijn er regelmatig veilingen voor een bezoek aan Aviodrome in Lelystad. Meebieden via de veiling is niet alleen leuk en spannend, maar levert je vaak ook een hoge korting op. Kijk ook eens op Ticketveiling. Wij zullen als eerste alle veilingen voor Aviodrome in Lelystad hierboven weergeven!

Korting kaartjes Aviodrome

Kijk eens op de websites Actievandedag en Groupon. HIer komen regelmatig mooie aanbiedingen voorbij met hoge korting voor het Aviodrome.

Online tickets Aviodrome

Makkelijk en snel online tickets aanschaffen voor het Aviodrome? Dat kan hier. Voordeel: je bespaart wachten bij de kassa van het Aviodrome en kunt bij het tonen van je ticket (op smartphone, via de app of uitgeprint ticket) meteen naar binnen.

Goedkoop naar Aviodrome met CJP-Pas

Op het moment kun je met je CJP-pas geen korting krijgen bij Aviodrome. Wij houden je op de hoogte voor als dit verandert.

Kruidvat korting Aviodrome

Op dit moment is er geen korting van de Kruidvat voor Aviodrome. Zodra er nieuwe aanbiedingen zijn, houden we je op de hoogte!

ANWB korting dagje Aviodrome

Ben je lid van de ANWB dan heb je geluk als je naar Aviodrome wilt. Je krijgt als ANWB lid korting op een kaartje voor Aviodrome.

Kortingscode Aviodrome

Er is momenteel geen kortingscode Aviodrome bij ons bekend, waarmee je extra korting kunt krijgen op een kaartje voor Aviodrome. Wel zijn er een aantal goede aanbiedingen voor Aviodrome (zie hierboven) waardoor je toch met korting dit leuke vliegtuigmuseum kunt bezoeken.

Air Miles Aviodrome korting

Op moment zijn er geen kortingen op Aviodrome via AirMiles. Maar zodra die er komen, staan die zo snel mogelijk op KortingMusea.nl

Kinderfeestje Aviodrome

Het Aviodrome is uitermate geschikt voor kinderen, zeker als zij van vliegtuigen houden! En welke klein kind heeft nou nooit piloot willen worden! Bij Aviodrome is er ook een verjaardagsarrangement te boeken vanaf € 9,95 p.p. en voor museumkaarthouders GRATIS!

Gratis entree Aviodrome

Er zijn verschillende mogelijkheden om gratis het Aviodrome te bezoeken. Met je Museumkaart krijg je gratis toegang, al moet je natuurlijk wel een museumkaart hebben. Je kunt ook gratis entree verschaffen als je onder de 3 jaar oud bent.

Museumkaart Aviodrome

Met de Museumkaart krijg je een jaar lang onbeperkt toegang tot Aviodrome en kun je dus eindeloos genieten van dit mooie vliegtuigmuseum.

Aviodrome

Het Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome of kortweg Aviodrome is het grootste museum voor de lucht- en ruimtevaart in Nederland. Het museum werd geopend in de jaren 60 en was toen nog op Schiphol gevestigd, maar inmiddels is het museum naar Lelystad op de daar gelegen luchthaven verhuisd. Ben je een groot fan van de luchtvaart? dan is dit museum echt iets voor jou. Je gaat naar het museum om meer te leren over de lucht- en ruimtevaart, maar ook om prachtige vliegtuigen in het echt en van dichtbij te kunnen bekijken.

De collectie en attracties van Aviodrome

Aviodrome is een groot museum, waar je zowel een interessante collectie kunt bekijken als leuke activiteiten kunt ondernemen. De collectie van Aviodrome bestaat uit meer dan honderd oude en nieuwe vliegtoestellen, die je van dichtbij kunt bekijken. Bij ieder vliegtoestel wordt er informatie gegeven over het betreffende toestel, zodat je ook echt meer over de luchtvaart van vroeger en nu te weten kunt komen. Van kleinere oorlogsvliegtuigjes tot grote passagiersvliegtuigen: je kunt ze allemaal bekijken in Aviodrome.

Ook heeft Aviodrome meerdere leuke attracties in het museum. Deze attracties zorgen ervoor dat het museum niet alleen leerzaam is, maar je de ruimte- en luchtvaart ook echt laten beleven. Er zijn diverse leuke speeltoestellen voor de jongere bezoekers van het park, maar er is ook een 4D filmtheater. Daarnaast zijn er zelfs vliegsimulators, waar alle bezoekers in mogen. Door in een van de vele vliegsimulators van het park te stappen, leer je pas echt hoe het is om in een vliegtuig te vliegen.

Wil je meer weten over de geschiedenis van de luchtvaart? Ga dan naar de schatkamer. De schatkamer is een grote ruimte met allerlei objecten die iets te maken hebben met de geschiedenis van de Nederlandse luchtvaart en Schiphol. Je kunt er kleding van piloten bekijken, maar ook oude handleidingen en oude boeken zien. Je kunt hier uren ronddwalen, want er is van alles te zien en te leren.

Ervaringen Aviodrome

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews