Kröller-Müller Museum korting 2024

Altijd met korting naar het Kröller-Müller Museum

Ben je op zoek naar het Kröller-Müller Museum korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Kröller-Müller Museum. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscode Kröller-Müller Museum, 2e kaartje Kröller-Müller Museum gratis acties, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Kröller-Müller Museum voor je op een rij.

Online tickets Kröller-Müller Museum

Makkelijk en snel online tickets aanschaffen voor het Kröller-Müller Museum? Dat kan hier. Voordeel: je bespaart wachten bij de kassa van het Kröller-Müller Museum en kunt bij het tonen van je ticket (op smartphone, via de app of uitgeprint ticket) meteen naar binnen.

Kröller-Müller Museum

Het Kröller-Müller Museum is een museum voor moderne kunst. Je vindt het museum in Nationaal Park De Hoge Veluwe in de Nederlandse provincie Gelderland. Het museum heeft niet alleen een grote tentoonstellingsruimte binnen, maar ook een beeldenpark van maar liefst 25 Hectare. In het beeldenpark zijn sculpturen te zoen van onder andere Barbara Hepworth, Jean Dubuffet en Marta Pan. Voor liefhebbers van architectuur zijn er de museumgebouwen van Henry van de Velde en Wim Quist, paviljoens van Gerrit Rietveld en Aldo van Eyck in de beeldentuin. Ieder jaar komen er 250.000 bezoekers uit binnen- en buitenland naar het bekende museum in Otterlo.

Grote Van Gogh verzameling

Het Kröller-Müller Museum heeft de op een na grootste Van Gogh verzameling van de wereld. In het museum voor moderne kunst bewonder je maar liefst 90 schilderijen van de bekende kunstschilder. Ook bestaat de Van Gogh collectie van het Kröller-Müller Museum uit 180 tekeningen van Van Gogh. Overigens bewonder je er niet alleen werken van Van Gogh. Ook andere meesters, waaronder Claude Monet en Pablo Picasso, worden in het Kröller-Müller Museum vertegenwoordigd.

Een van de grootste beeldentuinen van Europa

Het Kröller-Müller Museum heeft niet alleen de op een na grootste Van Gogh verzameling van de wereld, maar heeft bovendien een van de grootste beeldentuinen van Europa. In de beeldentuin van het Kröller-Müller Museum staan maar liefst 160 sculpturen van bekende en minder bekende beeldhouwers. Denk hierbij aan Aristide Maillol, Marta Pan en Pierre Huyghe.

Andere beeldentuinen

Het Kröller-Müller Museum is natuurlijk de mooiste beeldentuin van Nederland, maar als u opzoek bent naar andere beeldentuinen dan is de beelden tuin in Garderen iets interessants voor u. Het is een beeldtuin met een showroom waar je wellicht iets voor je eigen tuin zou kunnen vinden. Dit is overigens ook in Gelderland en zou u deze 2 tuinen op dezelfde dag kunnen bezoeken!

Ervaringen Kröller-Müller Museum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews