Vincentre korting 2022

Altijd met korting naar Vincentre

Ben je op zoek naar Vincentre korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Vincentre. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Vincentre voor je op een rij.

Aanbieding Vincentre

Kijk eens op ActievandedagGroupon of Tripper. Vaak erg goede aanbiedingen voor dagjes uit en soms ook voor het Vincentre in Nuenen! De moeite waard om eens te kijken, voordat je een ticket voor de volle prijs aanschaft.

Online tickets Vincentre

Makkelijk en snel online tickets aanschaffen voor het Vincentre in Nuenen? Dat kan hier. Voordeel: je bespaart wachten bij de kassa van het Vincentre en kunt bij het tonen van je ticket (op smartphone, via de app of uitgeprint ticket) meteen naar binnen.

Veiling tickets Vincentre

Als je op zoek bent naar goedkope tickets voor het Vincentre in Nuenen, kijk dan ook eens op Nederlands grootste veilingsites voor dagjes uit (Ticketveiling of Vakantieveilingen). De kans is aanwezig dat je mee kunt bieden op de veiling voor een goedkoop dagje Vincentre.

Nog meer Van Gogh Musea

Ben je echt geinteresseerd in Vincent van Gogh? Bezoek dan ook eens de andere Van Gogh musea.

Vincentre

Vincentre is een museum in het Brabantse Nuenen. Het museum staat in het teken van het leven van de wereldberoemde kunstschilder Vincent van Gogh. Vincent Van Gogh verbleef in Nuenen van 1883 tot 1885. Hij heeft in deze tijd diverse landschappen en kerken in Nuenen en omgeving geschilderd. Deze werken kun je in Vincentre bewonderen.

Kijkje in het leven van Vincent van Gogh

Vincentre vertelt het verhaal van Vincent van Gogh en Nuenen. Dit doet het museum niet alleen aan de hand van zijn werken, maar ook met behulp van diverse audiovisuele technieken. Je hoort verhalen over Vincent van Gogh, maar je leest ook zijn eigen verhalen over Nuenen. Door dit museum te bezoeken, zie je hoe Vincent van Gogh zich als kunstschilder én als mens heeft ontwikkeld.

Toen Vincent van Gogh in Nuenen woonde, heeft hij veel meegemaakt. Je ziet deze ervaringen door de ogen van Vincent van Gogh. Zo zie je hoe hij (zijn leven in) Nuenen heeft ervaren, vele jaren geleden.

Wandeling door openluchtmuseum in Nuenen

Vincentre is niet alleen een interessant en leerzaam museum, maar vormt tevens het startpunt voor een van de wandelingen door Van Gogh Village in Nuenen. Dit is een openluchtmuseum dat tevens in het teken staat van Vincent van Gogh. In de Van Gogh Village in Nuenen bewonder je maar liefst 23 locaties die op een bepaalde manier aan Van Gogh herinneren. Ben je groot fan van Van Gogh of wil je meer over deze kunstschilder te weten komen? Dan is een bezoekje aan de Van Gogh Village in Nuenen zeker een aanrader.

Ervaringen Vincentre

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews