Allard Pierson Museum korting 2023

Altijd met korting naar het Allard Pierson Museum

Ben je op zoek naar Allard Pierson Museum korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Allard Pierson Museum. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Allard Pierson Museum voor je op een rij.

Gratis naar het Allard Pierson Museum

Wil je gratis naar het Allard Pierson Museum? Met de I Amsterdam City Card kun je o.a. gratis het Allard Pierson Museum bezoeken. De I Amsterdam City Card is een pas die naar wens 24, 48, 72 of 96 uur geldig is. Hij geeft in de gekozen periode gratis entree tot meer dan 60 musea en attracties in Amsterdam, je mag gratis gebruik maken van het openbaar vervoer (bus, tram & metro), krijgt een gratis rondvaart, diverse cadeaus en kortingen op restaurants, theaters en concerten. Kortom: zeker de moeite waard om een I Amsterdam City Card aan te schaffen als je een dagje Amsterdam doet, je hebt hem er zo uit! Bestel hier de I Amsterdam City Card >>

Online ticket Allard Pierson Museum

Via Tiqets.com bestel je makkelijk en snel je tickets voor het Allard Pierson Museum. Prijs vanaf € 10 per ticket. Je ontvangt je ticket via email, per sms of via de Tiqets App. Bekijk hieronder de beschikbaarheid!

Aanbieding Allard Pierson Museum

Kijk eens op ActievandedagGroupon of Tripper. Vaak erg goede aanbiedingen voor dagjes uit en soms ook voor het Allard Pierson Museum! De moeite waard om eens te kijken, voordat je een ticket voor de volle prijs aanschaft.

50% korting Allard Pierson Museum CJP-pas

Met een CJP-pas krijg je 50% korting op de entree van het Allard Pierson Museum in Amsterdam. Je betaalt dan nog maar € 5 p.p.

ANWB korting Allard Pierson Museum

Via de ANWB krijg je meestal ook wat korting, mits je lid bent van de ANWB natuurlijk.

Allard Pierson Museum met museumkaart

Ben je in het bezit van een Museumkaart? Dat is handig, want dan ga jij GRATIS naar het Allard Pierson Museum in Amsterdam.

Musea in de buurt van Allard Pierson Museum

Ga je naar het Allard Pierson Museum en wil je meer musea in de buurt bezoeken. Dit zijn de musea die in de buurt zitten (tot max. 1 km afstand) van het Allard Pierson Museum:

Allard Pierson Museum

Het Allard Pierson Museum is het archeologisch museum van de Universiteit van Amsterdam. Het museum heeft een grote collectie met onder andere Mesopotamische, Griekse, Etruskische, Egyptische en Romeinse oudheden. Ook bevat de collectie van het museum honderden verschillende gipsaftreksels van Antieke beeldhouwwerken.

Archeologische hotspot in Nederland

Het Allard Pierson Museum wordt ook wel een archeologische hotspot in Nederland genoemd. Heb je interesse in alles wat met archeologie te maken heeft, dan moet je dit museum zeker eens bezoeken. Je kunt er allerlei prachtige voorwerpen bekijken, maar leert tegelijkertijd ook meer over de wereld van archeologie. Dit maakt het museum interessant voor mensen die interesse hebben in de oude historie, maar ook in het opgraven van historische voorwerpen.

Het museum is vernoemd naar Allard Pierson, een man die van 1831 tot 1896 leefde. Hij werd in het jaar 1877 de eerste hoogleraar archeologie aan de Universiteit van Amsterdam en daarom is het museum naar hem vernoemd.

Het museum is verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. Het is nu ook een belangrijke publiekstrekker, maar het museum heeft nog altijd een link met onderzoek en studie. Kom je in dit prachtige museum, dan is de kans groot dat je hier veel studenten tegenkomt. Vooral de archeologiestudenten aan de Universiteit van Amsterdam zijn vaak in het museum met studiemateriaal te vinden.

Archeologische Musea

Ben jij na het bezoeken nog steeds niet klaar met de archeologie en wilt je meer zien? Dat kan! Het is dan zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan het Museon in Den Haag. Met een collectie van in totaal maar liefst meer dan 273.000 voorwerpen op gebied van Biologie, Geschiedenis, Techniek en natuurlijk Archeologie! Al deze voorwerpen zijn niet alleen afkomstig uit Nederland, ook uit Groenland, het verre Indonesië en Japan. Kortom, een archeologische hotspot.

 

Ervaringen Allard Pierson Museum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews