Erotisch Museum korting 2022

Altijd met korting naar Erotisch Museum

Ben je op zoek naar Erotisch Museum korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Erotisch Museum. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Erotisch Museum voor je op een rij.

Aanbieding Erotisch Museum

Kijk eens op sites als ActievandedagGroupon of Tripper. Hier staan met enige regelmaat aanbiedingen op voor het Erotisch Museum.

Veiling Erotisch Museum

Soms is het ook mogelijk om mee te bieden via de veiling op tickets voor het Erotisch Museum. Kijk eens bij Ticketveiling of Vakantieveilingen. Misschien zit de Erotisch Museum veiling er wel tussen!

Reizen in Amsterdam

Amsterdam is een grote stad en er is veel te ontdekken. Dit kun je uiteraard te voet doen, maar veel makkelijker is het om een GVB Amsterdam Openbaar Vervoer Ticket te kopen. Een dergelijke ticket kost vanaf € 7,50 en je reist van 1 tot 7 dagen (net wat jij wilt) in Amsterdam met het openbaar vervoer (metro’s, trams, bussen de Noord-Zuidlijn).

Een ander leuk alternatief is de hop-on hop-off bus en boot. Tickets kosten vanaf € 25 en je kunt op deze manier snel en simpel per bus of boot door Amsterdam reizen. Bovendien kom je meteen langs de mooiste bezienswaardigheden van Amsterdam.

Musea in de buurt van het Erotisch Museum

Wil je na een bezoek aan het Erotisch Museum nog andere musea in Amsterdam bezoeken? Bekijk hieronder de musea in de buurt van het Erotisch Museum:

Erotisch Museum

Het Erotisch Museum in Amsterdam is een museum dat geheel in het teken staat van erotiek. Het museum is niet voor niets in Amsterdam gevestigd, want deze oude stad heeft een interessante erotische geschiedenis te bieden. Meer weten over dit museum, bijvoorbeeld omdat je naar het Erotisch Museum toe wil gaan? Lees dan meer over het Erotisch Museum op deze pagina.

Collectie van het Erotisch Museum

Als je het Erotisch Museum binnenkomt, word je begroet door een typisch Nederlands meisje op een wel hele bijzondere fiets. Zij neemt je vervolgens mee langs een grote collectie met seksspeeltjes, schilderijen, prints en grappige, seks gerelateerde cartoons. Het museum is niet vunzig, maar grappig om te bezoeken en zelfs interessant. Zo vertelt de collectie van het Erotisch Museum je meer over de geschiedenis van erotiek, voornamelijk in Amsterdam.

Recentelijk is het Erotisch Museum uitgebreid met de zogeheten Sexy Art Gallery. Dit is een uniek concept dat artiesten, nieuwe media en de pers aan elkaar linkt. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. De objecten in de Sexy Art Gallery gaan over kunst, maar ook zeker over seks. Een interessante collectie, die je zeker eens moet bekijken als je het Erotisch Museum bezoekt.

Het Erotisch Museum wordt voornamelijk bezocht door toeristen uit het buitenland. Dit komt niet alleen door de ligging van het museum (in een drukke toeristische omgeving), maar ook door het onderwerp van het museum. Toch is het museum ook zeker interessant om te bezoeken als je uit Nederland komt. Zeker als je interesse hebt in erotiek en de geschiedenis van alles wat met seks te maken heeft, is dit museum interessant om te bezoeken.

Ervaringen Erotisch Museum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews