Foam Fotografiemuseum korting 2022

Altijd met korting naar het Foam Fotografiemuseum

Ben je op zoek naar het Foam Fotografiemuseum korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Foam Fotografiemuseum. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Foam Fotografiemuseum voor je op een rij.

Aanbieding Foam Fotografie Museum

Kijk eens op sites als ActievandedagGroupon of Tripper. Hier staan met enige regelmaat aanbiedingen op voor het Foam Fotografie Museum.

Online tickets Foam Fotografie Museum

Je bestelt snel en makkelijk je online tickets voor het Foam Fotografie Museum via Tiqets.com. Via Tiqets ontvang je je tickets direct via e-mail, sms of de Tiqets App. Actuele prijzen en beschikbaarheid van tickets voor het Foam Fotografie Museum zie hieronder!

GRATIS entree Foam Fotografie Museum

Bestel nu snel en eenvoudig online je I Amsterdam City Card en krijg gratis entree voor het Foam Fotografie Museum. Maar dat is nog niet alles! Met de City Card bezoek je tientallen musea en attracties helemaal gratis of je krijgt flinke korting! Bovendien reis je gratis met het openbaar vervoer (behalve de trein) binnen Amsterdam. En alsof dat nog niet genoeg is krijg je ook nog eens korting op eten & drinken in Amsterdam. Je kunt kiezen uit een I Amsterdam City Card voor 24, 48, 72 of 96 uur. De goekoopste City Card kost € 59 en de duurste City Card kost € 98. De I Amsterdam City Card maakt jouw Amsterdam tripje betaalbaar! Bestel hier de I Amsterdam City Card >>

€ 4 CJP korting Foam Fotografie Museum

Mocht je in het bezit zijn van een CJP pas dan krijg je € 4 CJP- korting op een bezoek aan het Foam Fotografie Museum.

Veiling Foam Fotografie Museum

Soms is het ook mogelijk om mee te bieden via de veiling op tickets voor het Foam Fotografie Museum. Kijk eens bij Ticketveiling of Vakantieveilingen. Misschien zit de Foam Fotografie Museum veiling er wel tussen!

ANWB korting Foam Fotografie Museum

Als ANWB lid krijg je soms korting voor het Foam Fotografie Museum. Check de site van de ANWB om te kijken of zij momenteel korting geven aan ANWB leden.

Reizen in Amsterdam

Amsterdam is een grote en gave stad en er zijn ontzettend veel bezienswaardigheden. Deze bezienswaardigheden kun je natuurlijk te voet bezoeken, maar veel makkelijk is het om een GVB Amsterdam Openbaar Vervoer Ticket te kopen. Zo’n kaart kost vanaf € 7,50 p.p. en je reist van 1 tot 7 dagen (net wat jij wilt) in Amsterdam met het openbaar vervoer (trams, metro’s, bussen de gloednieuwe Noord-Zuidlijn).

Een alternatief voor een Openbaar Vervoers ticket is de hop-on hop-off bus en boot. Kaartjes kosten vanaf € 25 en je kunt op zo op en snelle en simpele manier per bus of boot door Amsterdam reizen. Bovendien kom je meteen langs de mooiste bezienswaardigheden van Amsterdam.

Musea in de buurt

Nog niet genoeg musea bekeken in Amsterdam? Probeer eens een van onderstaande musea in Amsterdam in de buurt van het Foam Fotografie Museum:

Foam Fotografiemuseum

Foam Fotografiemuseum wordt ook wel Fotografiemuseum Amsterdam genoemd. Het is een fotografiemuseum dat aan de Keizersgracht in Amsterdam gevestigd is en wisselende tentoonstellingen van allerlei fotografische genres presenteert. Denk hierbij aan historische foto’s, maar ook aan foto’s uit het nieuws, modefoto’s en kunstfoto’s. Het museum laat niet alleen grote tentoonstellingen van beroemde fotografen zien, maar ook kleinere tentoonstellingen voor actuele thema’s binnen de fotografie en het werk van opkomend talent.

Exposities van Foam Fotografiemuseum

Ieder jaar organiseert Foam Fotografiemuseum vier langlopende exposities. In deze exposities wordt er aandacht besteed aan wat grotere namen uit de fotografiewereld. De fotografen achter de tentoonstellingen kunnen uit Nederland komen, maar komen ook uit andere landen in de wereld. De gemiddelde langere tentoonstelling in het museum loopt drie maanden. Naast de vier grotere tentoonstellingen per jaar, organiseert Foam Fotografiemuseum ook regelmatig kortere tentoonstellingen. Gemiddeld zijn er zestien kortere tentoonstellingen per jaar te zien, die allemaal zeer uiteenlopend zijn. Een kortere tentoonstelling kan bijvoorbeeld het werk van een opkomend talent laten zien, maar ook werk laten zien dat inspeelt op een relevante actualiteit.

Foam Fotografiemuseum laat alle facetten van professionele fotografie zien. Denk hierbij aan straatfotografie, portretfotografie, historische fotografie, documentairefotografie, glamourfotografie, modefotografie en kunstfotografie. Wat voor foto’s jouw voorkeur ook hebben: door de grote exposities van Foam Fotografiemuseum is er altijd wel een expositie die jij interessant vindt.

Foam Fotografie heeft een museum, maar ook een boekwinkel en een bibliotheek. Verder heeft het museum ook een inhouse galerie (Foam Editions), waar je het werk van voornamelijk jonge fotografen kunt kopen. Ook geeft het museum ieder kwartaal een eigen fotografietijdschrift uit, Foam Magazine genaamd.

Ervaringen Foam Fotografiemuseum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews