Moco Museum korting 2022

Altijd met korting naar het Moco Museum

Ben je op zoek naar Moco Museum korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Moco Museum. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscode Moco Museum, 2e kaartje Moco Museum gratis acties, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Moco Museum voor je op een rij.

CJP korting Moco Museum

Via CJP krijg je € 2,50 korting op een bezoek aan het Moco Museum in Amsterdam. Je moet dan uiteraard wel in het bezig zijn van een CJP-pas.

Online tickets MET KORTING

Wil je snel en makkelijk tickets kopen voor het Moco Museum? Boek dan online via Tiqets.nl. Voordeel is dat je niet in de wachtrij bij de kassa hoeft te staan. WIl je een bezoek aan het Moco Museum combineren met een rondvaart? Ook dat kan. Zie voor mogelijkheden hieronder.

Moco Museum

Het Moco Museum, ook wel Modern Contemporary Museum Amsterdam genoemd, is een museum voor moderne en hedendaagse kunst. Het museum is gevestigd op het Museumplein, waar je diverse grote kunstmusea vindt. Het Moco Museum is een particulier museum, dat in 2016 opgericht werd door de galeriehouders Lionel en Kim Logchies. Het museum is in enkele jaren tijd erg bekend geworden. Dit komt onder andere door de indrukwekkende collectie van Moco Museum.

Breed scala aan inspirerende kunst

Het Moco Museum wordt door de oprichters ook wel een boutique museum genoemd. Het museum is niet zo groot als de diverse andere bekende musea in Amsterdam, maar heeft wel een breed scala aan moderne, hedendaagse en vooral inspirerende kunst.

Het gaat om kunstwerken van kunstenaars die uitblinken in de ironie die zij hanteren op de hedendaagse maatschappij. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Banksy, die erom bekend staat ironische en vrij kritische kunstwerken te maken. Bij Moco Museum ervaar je kunst zoals die nergens anders te zien is.

Vaste collectie en tijdelijke tentoonstellingen

Het Moco Museum heeft een vaste collectie met moderne en hedendaagse kunstwerken, maar organiseert ook tijdelijke tentoonstellingen. Op de website van het museum kun je zien welke tijdelijke tentoonstellingen er op dit moment te zien zijn in het museum. Bekijk je de website voor je het museum bezoekt, dan weet je precies waar je aan toe bent.

Ervaringen Moco Museum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews