Rembrandthuis korting 2022

Altijd met korting naar Museum het Rembrandthuis

Ben je op zoek naar Rembrandthuis korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Rembrandthuis. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Rembrandthuis voor je op een rij.

Korting bezoek Rembrandthuis via veiling

Je kunt nu meebieden op Ticketveiling voor korting op een bezoek aan het Rembrandthuis. Meebieden is leuk en spannend en levert je doorgaans een mooie korting op. Nu in de veiling:

>> 2 entreetickets Museum Het Rembrandthuis

Online tickets Rembrandthuis

Makkelijk en snel online tickets aanschaffen voor het Rembrandthuis? Dat kan hier. Voordeel: je bespaart wachten bij de kassa van het Rembrandthuis en kunt bij het tonen van je ticket (op smartphone, via de app of uitgeprint ticket) meteen naar binnen.

€ 2,50 korting Museum Het Rembrandthuis

Met een CJP-pas krijg je € 2,50 korting op de entree van het Rembrandthuis. Je betaalt dan nog maar € 10 p.p. Nog geen CJP-pas? Je bestelt hem makkelijk en snel online voor € 7,50 per jaar.

Rembrandthuis

Het Rembrandthuis is de naam van het voormalige woonhuis van de bekende Nederlandse kunstschilder Rembrandt van Rijn. In dit woonhuis is nu een museum gevestigd, waar je meer te weten kunt komen over de bekende kunstschilder. Je kunt er niet alleen zien hoe Rembrandt van Rijn van 1639 tot 1658 in het huis heeft geleefd, maar je ziet er ook allerlei werken van de kunstschilder.

Tentoonstellingen Rembrandthuis

Het Rembrandthuis bestaat niet alleen uit het oude woonhuis van Rembrandt van Rijn, maar werd in de jaren 90 uitgebreid. Zo werd er in die tijd naast het oorspronkelijke museum een nieuw gebouw neergezet, waar een grote collectie tekeningen en etsen werd ondergebracht. Deze tekeningen en etsen zijn nog altijd in het extra gebouw van het museum te zien.

Ook in het Rembrandthuis zelf worden allerlei werken van Rembrandt van Rijn getoond. Toch gaat het zeker niet alleen om deze werken, want het museum draait ook om het leven van de bekende kunstschilder. Zo is er in alle ruimtes van het huis een reconstructie van zijn oude woning gemaakt, zodat je kunt zien hoe de schilder vroeger in het huis woonde. Niet alleen de woonruimtes zijn nagebouwd zoals ze er vroeger uit zagen, ook de werkplaats van Rembrandt van Rijn is nagebouwd in het museum. Door het Rembrandthuis te bezoeken, krijg je dan ook een goed beeld van het privé- en werkleven van de kunstschilder. Dit in combinatie met de werken die in het museum getoond worden, maakt het bezoeken van het Rembrandthuis erg interessant.

In het Rembrandthuis wordt een vaste tentoonstelling getoond, maar zijn er ook altijd tijdelijke tentoonstellingen. Op de website van het museum kun je precies zien welke tijdelijke tentoonstellingen er getoond worden als jij het museum gaat bezoeken.

Ervaringen Rembrandthuis

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews