Ripley’s Believe It or not korting 2022

Korting entree

Goedkoop naar Ripley’s Believe It or Not

  • Tickets geldig t/m 14 mei 2020

35% korting NU: € 13,75

Altijd met korting naar Ripley’s Believe It or not

Ben je op zoek naar Ripley’s Believe It or not korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan Ripley’s Believe It or not! We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Ripley’s Believe It or not voor je op een rij.

43% KORTING Ripley’s Believe It or not

Via Tripper krijg je momenteel 36% KORTING op een entreeticket voor Ripley’s Believe It or not. Je betaalt nu maar € 13,75 per ticket. De voucher is geldig t/m 31 maart 2020.

Aanbieding Ripley’s Believe It or not

Een mooie aanbieding voor Ripley’s Believe It or not is te vinden via Actievandedag. De korting is hier 28%. Je betaalt voor een ticket € 13,75 en ze zijn geldig t/m 31 mei 2020.

Veiling Ripley’s Believe It or not

Je kunt tijdelijk meebieden via de veiling op een bezoek aan Ripley’s Believe It or not. Meebieden via de veiling levert je doorgaans best wel wat korting op, soms wel tot 80%! Zeker de moeite waard dus om dit te proberen, voordat je ergens anders kaarten koopt. Nu in de veiling:

>> 2 tickets Ripley’s Believe It or not 

Kruidvat korting Ripley’s

Je kunt via Kruidvat sparen voor € 7,50 korting op een dagentree bij Ripley’s. Het enige dat je moet doen is bij elke aankoop bij Kruidvat punten sparen op Jouw Extra Voordeelkaart. Bij het behalen van 250 punten kun je deze verzilveren voor ticket korting bij Ripley’s.

Ripley’s Believe It or not Postcodeloterij

Via de Postcodeloterij kun je 40% korting krijgen voor Ripley’s Believe It or not. Je knipt de kortingscode uit de Voordeelagenda (die je begin van elk jaar krijgt als lid van de Postcodeloterij) en gaat hiermee naar de kassa van Ripley’s Believe It or not. Je krijgt dan 40% korting voor maximaal 4 personen!

Ripley’s Believe It Or Not

Ripley’s Believe It Or Not is een uniek museum dat direct aan de Dam in de Amsterdamse binnenstad ligt. Het museum bestaat uit een zogeheten Odditorium van 2000 vierkante meter, waar je kennis maakt met allerlei rariteiten van over de hele wereld. In het museum bewonder je meer dan 500 voorwerpen die je absoluut verstand doen staan. Denk hierbij aan een deel van de Berlijnse Muur, een gekrompen mensenhoofd, een robot van auto-onderdelen, de kleinste auto van de wereld en ga zo maar door. Absoluut interessant voor de kinderen, maar ook zeker voor volwassenen.

19 unieke galerijen

Het Odditorium van Ripley’s Believe It Or Not bestaat uit 5 verdiepingen en maar liefst 19 galerijen. Ieder galerij heeft een uniek thema. In iedere galerij bewonder je vreemde voorwerpen, zoals het skelet van een prehistorische beer en het kaakbot van een megalodon. De ene ruimte staat in het teken van het verleden, de andere ruimte staat in het teken van de toekomst. In de galerijen over het verleden bewonder je oude voorwerpen die je versteld doen staan, in de galerijen over de toekomst bewonder je allerlei mechanische en technische hoogstandjes. Ook kun je hier kennis maken met virtual reality. In iedere galerij leer je meer over de mens en de vele vreemde dingen die mensen kunnen doen en maken.

Je mag op je eigen tempo rondkijken in Ripley’s Believe It Or Not. Hier doe je ongeveer 1 tot 2 uur over. Wil je langer blijven? Dan is dit gewoon mogelijk. Je mag namelijk zo lang blijven als je wil in Ripley’s Believe It Or Not.

De Ripley’s Believe It Or Not lounge

Heb je dorst gekregen van het bewonderen van al die unieke voorwerpen in Ripley’s Believe It Or Not? Dan kun je de Ripley’s Believe It Or Not lounge bezoeken. Hier kun je een kop thee of koffie nemen, die je opdrinkt met een prachtig uitzicht op de Dam van Amsterdam. En heb je zin in een voorstelling? Dan kun je het bewegend theater van Ripley’s Believe It Or Not bezoeken. Dit is een populaire attractie in het museum.

Ervaringen Ripley’s Believe It or not

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews