Schiphol Experience korting 2023

Altijd met korting naar Schiphol Experience

Ben je op zoek naar Schiphol Experience korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan Schiphol Experience, oftewel Schiphol achter de schermen of Schiphol Behind the scenes! We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Schiphol Experience voor je op een rij.

Hoogste korting Schiphol Experience

TIP: Kijk ook eens op: Groupon of Actievandedag.

Schiphol Experience ANWB korting

Als ANWB-lid krijg je momenteel enkele euro’s korting voor een entree voor de Schiphol Experience. Altijd mooi meegenomen als ANWB-lid! Mocht je geen ANWB lid zijn dan is dat ook geen ramp. Er zijn online genoeg kortingen voor de Schiphol Experience te vinden, zie hierboven.

Kruidvat korting Schiphol Behind the scenes

Via Kruidvat zijn er momenteel geen kortingen voor Schiphol Experience, maar wij houden je zeker op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen!

Schiphol Experience

Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland. Hier werken duizenden mensen, die iedere dag weer moeten zorgen dat alles soepel gaat op het vliegveld. Maar hoe gaat dit precies in zijn werk? Dat leer je tijdens de Schiphol Experience. Dit is een interessante bustour voor jong en oud. De tour is niet alleen interessant voor toeristen, maar eigenlijk voor iedereen die geïnteresseerd is in luchthaven Schiphol en alles wat er op dit vliegveld gebeurt.

Alle geheimen van de luchthaven

De Schiphol Experience is een bustour waarin je kennis maakt met alle facetten van het veelzijdige Schiphol. Je ziet niet alleen de dingen die je als vliegtuigpassagier ziet, maar mag echt achter de schermen kijken bij het grote vliegveld. Kortom, je ziet alle geheimen van Schiphol.

Vele vragen beantwoord

Tijdens de Schiphol Experience leer je bijvoorbeeld hoe de brandweer werkt op het vliegveld, maar mag je ook een hangar van dichtbij bekijken. Ook leer je wat er op het vliegveld gebeurt als het sneeuwt, waar de naam Schiphol vandaan komt en wat er nodig is om een groot vliegtuig de lucht in te krijgen. Het is een leerzame tour, die absoluut interessant is voor mensen met een interesse in alles wat met vliegtuigen en vliegvelden te maken heeft.

De Schiphol Experience duurt een uur. Tijdens de tour zit je voornamelijk in de bus. Een gids vertelt je meer over de luchthaven en kan al je vragen beantwoorden. Bovendien krijg je in de bus interessante video’s en foto’s te zien, zodat je helemaal niets van de tour hoeft te missen.

Goed om te weten: de tour start bij de Planes@Plaza winkel op Schiphol Plaza. Dit is de vertrekpassage van luchthaven Schiphol.

Ervaringen Schiphol Experience

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews