Tassenmuseum Hendrikje korting 2022

Altijd met korting naar Tassenmuseum Hendrikje

Ben je op zoek naar Tassenmuseum Hendrikje korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan Tassenmuseum Hendrikje. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Tassenmuseum Hendrikje voor je op een rij.

Online tickets Tassenmuseum Hendrikje

Makkelijk en snel online tickets aanschaffen voor Tassenmuseum Hendrikje? Dat kan hier. Voordeel: je bespaart wachten bij de kassa van Tassenmuseum Hendrikje en kunt bij het tonen van je ticket (op smartphone, via de app of uitgeprint ticket) meteen naar binnen.

Tassenmuseum Hendrikje

Tassenmuseum Hendrikje is een museum dat over de geschiedenis van de handtas, de buidel en de koffer gaat. Het museum is het enige museum in de wereld met zo’n grote en gespecialiseerde collectie op dit gebied. Het is dan ook zeker de moeite waard om dit museum te bezoeken.

Collectie en tentoonstellingen Tassenmuseum Hendrikje

De vaste collectie van Tassenmuseum Hendrikje bestaat uit meer dan 5000 items. Denk hierbij aan handtassen, maar ook aan buidels en koffers. De collectie begint bij het jaar 1500 en gaat zo steeds verder de toekomst in, tot de collectie bij het heden aankomt. De collectie met handtassen uit het heden bestaat uit handtassen van enkele hedendaagse ontwerpers en is ook zeker de moeite waard om te bewonderen in het museum.

In het tassenmuseum bewonder je handtassen, buidels en koffers die rond het jaar 1500 gebruikt werden, maar je ziet er ook tassen uit de jaren 1600 tot 1700, 1700 tot 1800, 1800 tot 1900 en ga zo maar door. Door Tassenmuseum Hendrikje te bezoeken, krijg je echt een duidelijk beeld van de handtassen, buidels en koffers door de jaren heen. Overigens zie je niet alleen tassen, buidels en koffers in het museum, maar ook enkele bijpassende accessoires. Denk hierbij aan compacts, schoenen en hoeden.

Verder heeft Tassenmuseum Hendrikje ook enkele tijdelijke tentoonstellingen. Om te zien welke tentoonstellingen je kunt bewonderen als jij naar het museum gaat, kun je op de website van het tassenmuseum kijken. Op de website van Tassenmuseum Hendrikje zie je namelijk precies welke tentoonstelling wanneer getoond wordt.

Ervaringen Tassenmuseum Hendrikje

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews