Museum Speelklok korting 2023

Altijd met korting naar Museum Speelklok

Ben je op zoek naar Museum Speelklok korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan Museum Speelklok in Utrecht. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Museum Speelklok voor je op een rij.

Aanbieding Museum Speelklok

Kijk eens op ActievandedagGroupon of Tripper. Deze dagdealsites hebben goede aanbiedingen voor dagjes uit en soms ook voor het Museum Speelklok! De moeite waard om eens te kijken, voordat je een entreekaartje voor de volle prijs aanschaft.

Veiling Museum Speelklok

Als je op zoek bent naar goedkope kaartjes voor het Museum Speelklok, kijk dan ook eens op veilingsites, zoals Ticketveiling of Vakantieveilingen. De kans is aanwezig dat je mee kunt bieden op de veiling voor een goedkoop dagje Museum Speelklok.

Museum Speelklok

Houd je van muziek? Dan moet je zeker Museum Speelklok in Utrecht eens bezoeken. Dit museum heeft namelijk een grote collectie automatisch spelende muziekinstrumenten. In het museum bewonder je niet zomaar muziekinstrumenten, maar instrumenten die zonder enige bediening kunnen spelen. Denk hierbij aan speeldozen, maar ook aan klokken met speelwerken, automatisch spelende piano’s, draaiorgels en pianola’s. Deze muziekinstrumenten zijn absoluut bijzonder te noemen en daarom is dit museum ook absoluut uniek.

Vaste collectie van Museum Speelklok

Museum Speelklok heeft een grote vaste collectie. Deze collectie bestaat volledig uit automatisch spelende muziekinstrumenten. Dit zijn bijvoorbeeld kleine en grote speeldozen, maar ook draaiorgels, snaarinstrumenten, speelklokken en orchestrions. Als je door het museum wandelt, kun je alle automatisch spelende muziekinstrumenten uit de collectie bewonderen. En om de ervaring compleet te maken, wordt de muziek van de instrumenten tijdens een rondleiding ten gehore gebracht.

Activiteiten voor de kinderen

Museum Speelklok is erg leuk voor de kinderen. Niet alleen omdat kinderen de automatisch spelende muziekinstrumenten doorgaans erg leuk vinden, maar ook omdat er in het museum veel activiteiten voor kids worden georganiseerd.

Denk hierbij aan Speurtocht Museum Speelklok. Tijdens deze speurtocht gaan de kinderen op pad met Orgelaapje Toon. Samen met Toon composeren ze een liedje, programmeren ze dit liedje in een van de automatisch spelende muziekinstrumenten en mogen ze dit liedje uiteraard ook afspelen. De speurtocht wordt georganiseerd voor kinderen van 8 tot 12 jaar, maar ook voor jongere bezoekers van 3 tot 7 jaar.

Bovendien start er ieder uur op het halve uur een muzikale rondleiding van 40 minuten. De eerste rondleiding start om 10:30 uur en de laatste rondleiding start om 15:30 uur. De muzikale rondleiding is leuk voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen.

Ervaringen Museum Speelklok

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews