Archeon korting 2023

Altijd met korting naar het Archeon

Ben je op zoek naar Archeon korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Archeon. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Archeon voor je op een rij.

Korting Archeon via veiling

Meebieden op een veiling is spannend, maar de kans is groot dat jij met hoge korting naar musea gaat! Wij zullen voor u alle veilingen van Ticketveiling & Vakantieveilingen weergeven, maar vergeet deze sites zelf niet in de gaten te houden om niks te missen.

Archeon korting via dagdealsite

Via dagdealsites zoals Groupon en Actievandedag zijn met enige regelmaat goede aanbiedingen te koop voor een dagje Archeon met flinke korting.

Tickets Archeon online

Koop nu je tickets voor een bezoek aan Archeon via Tiqets.nl en voorkom een wachtrij bij de kassa. Bekijk hieronder de beschikbaarheid.

Kruidvat korting Archeon

Bij Kruidvat spaar je met je Voordeelpas voor punten. Bij een bepaald aantal punten kun je deze inwisselen voor korting op museum uitstapjes. Het Archeon zit er niet altijd bij, dus check de Kruidvat site even om te kijken of je Kruidvat korting voor Archeon kunt krijgen!

Archeon ANWB korting

Als lid van de ANWB krijg je korting op een dagentree Archeon. Voor bestellen via de site van ANWB houd je lidnummer bij de hand.

Archeon kortingsbon Postcodeloterij

Als lid van de Postcodeloterij ontvang je elk jaar een Voordeelagenda met heel veel kortingsbonnen erin. In deze agenda zit ook een kortingsbon voor het Archeon. Mooi meegenomen als je lid bent van de Postcodeloterij!

Goedkoop naar Archeon met Jumbo en AH

Bij de supermarkten Jumbo en Albert Heijn (AH) zijn regelmatig spaaracties, waarbij je kunt sparen voor korting op dagjes uit, waaronder ook Archeon.

Tickets Archeon via Marktplaats

Via Marktplaats worden met enige regelmaat tickets aangeboden voor Het Archeon. De moeite waard om eens te kijken. Ook kun je eens een blik werpen op Marktplaats aanbiedingen. Ook hier komen vaak mooie kortingen voor diverse musea langs.

Kortingscode Archeon

Er is momenteel geen kortingscode Archeon bij ons bekend, waarmee je extra korting kunt krijgen op een kaartje voor het Archeon. Wel zijn er een aantal goede aanbiedingen voor Het Archeon, zie hierboven!

Archeon gratis entree

Je kunt Het Archeon gratis bezoeken als je t/m 3 jaar oud bent. Ook met de Museumkaart, de ICOM-pas en de Rembrandtkaart krijg je gratis entree.

Archeon kinderfeestje

Het Archeon is superleuk voor kinderen en dus ook een aanrader voor een kinderfeestje! Als je jarig bent, heeft het Archeon speciale verjaardagsarrangementen vanaf € 16,50 p.p. De jarige krijgt hierbij gratis toegang bij minimaal 4 betalende kinderen. Heb je een museumkaart dan krijg je nog eens € 5,00 korting.

Archeon museumjaarkaart

Met de museumjaarkaart (tegenwoordig museumkaart) bezoek je het Archeon helemaal gratis.

Archeon

Het Archeon wordt ook wel Museumpark Archeon genoemd. Het betreft een themapark en openluchtmuseum dat geheel in het teken staat van de geschiedenis van ons land. Het park is in drie thema’s onderverdeeld, namelijk de prehistorie in Nederland, de Romeinse tijd in Nederland en de middeleeuwen in ons land. Alle thema’s zijn helemaal volgens de juiste sferen ingericht, waar je echt het idee hebt dat je in het Nederland van vele jaren geleden rondloopt.

Ontdek de prehistorie, de Romeinse tijd en de middeleeuwen van Nederland

Wat het bezoeken van Museumpark Archeon zo bijzonder maakt, is het feit dat de drie delen van het park echt volgens de stijl van het betreffende thema ingericht zijn. Kom je bijvoorbeeld in het themadeel van de Romeinse tijd, dan zie je hier gebouwen staan die naar een archeologisch model nagebouwd zijn of in ieder geval in de stijl van het tijdperk gebouwd zijn. Ook lopen er medewerkers rond in het themagedeelte, die uiteraard allemaal volgens de stijl van de Romeinse tijd gekleed zijn. Zij lopen niet zomaar rond, maar spelen typische bezigheden voor hun tijdvak aan. Op deze manier lijkt het net of je echt in de Romeinse tijd rondloopt, net zoals je in het thema prehistorie het idee hebt dat je in de prehistorie rondloopt en je in het thema middeleeuwen echt in de middeleeuwen waant.

Niet alleen de medewerkers van het Archeon mogen de bezigheden van hun tijdvak uitvoeren: ook jij mag dit doen. Zie je bijvoorbeeld iemand weven, dan mag jij dit ook proberen. Dit maakt het park niet alleen interessant voor volwassenen, maar ook leuk voor de kids. Zij kunnen bijvoorbeeld boogschieten in de middeleeuwen of mozaïeken met steen in de Romeinse tijd. Leerzaam én leuk!

Tot slot worden er in het Archeon ook regelmatig thema-evenementen georganiseerd, waar jij als bezoeker van het museumpark heen kunt gaan. Denk hierbij aan gladiatorengevechten, maar ook aan Romeinse festivals en de Vikingmarkt. Welke evenementen er georganiseerd worden in het Archeon, is afhankelijk van de periode waarin je naar het park gaat. In de zomer worden er bijvoorbeeld veel gladiatorengevechten georganiseerd, terwijl je in de winter naar de Midwinterfair in het park kunt gaan.

Ervaringen Archeon

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews