Corpus korting 2023

Altijd met korting naar Corpus

Ben je op zoek naar Corpus korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan Corpus. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Corpus voor je op een rij.

Kruidvat korting Corpus

Bij Kruidvat kun je sparen voor korting op je Corpus entree. Op dit moment is dat helaas niet mogelijk, maar we houden je wel op de hoogte als dit verandert.

Corpus

Heb je altijd al willen weten hoe jouw lichaam er eigenlijk van binnen uit ziet? Dan kun je een bezoek brengen aan Corpus. Corpus laat je niet alleen zien hoe jouw lichaam er eigenlijk uit ziet, maar geeft je de mogelijkheid om door een levensecht en ontzettend groot lichaam heen te wandelen. Je bezoekt de darmen, gaat naar de maag en komt op allerlei plekken in het lichaam waar je meer te weten komt over jouw gezondheid, de effecten van bepaalde voedingsmiddelen op je organen en bepaalde verschijnselen, zoals niezen.

Opmerkelijke ontdekkingstocht voor jong en oud

Bezoek je Corpus, dan maak je een opmerkelijke ontdekkingstocht die zowel leuk en interessant is voor volwassenen als voor jongere bezoekers van het bijzondere museum. Je stapt in een lichaam van maar liefst 35 meter hoog en komt in allerlei bijzondere kamers met 5D-orgaantheaters. De tocht begint in de knie en eindigt na ongeveer een uur in de hersenen. In iedere ruimte waar je komt, leer je allerlei dingen over het menselijk lichaam. Je blijft je verbazen!

Het bezoeken van Corpus is leerzaam, maar ook heel leuk. Dit komt niet alleen door de unieke omgeving van het bijzondere museum, maar ook omdat je er verschillende interactieve games en testjes kunt doen. Dit doe je in de Medische Infotheek van het museum, waar je zowel voor als na de tentoonstelling in het grote lichaam terecht kunt.

Tip: bezoek het restaurant van Corpus, die je in de top van het grote lichaam vindt. Hier kun je niet alleen lekker eten en iets drinken, maar heb je ook een mooi uitzicht.

Ervaringen Corpus

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews