Het Wereldmuseum korting 2023

Korting entree

Hoogste korting voor het Wereldmuseum

  • Geldig op de door jou gekozen dag

50% korting NU: € 7,50

Voordelig naar het Wereldmuseum via veiling

  • Geldig op de door jou gekozen dag

CJP korting Wereldmuseum Rotterdam

Met een CJP-pas krijg je nu 40% Korting voor een reguliere ticket voor Het Wereldmuseum in Rotterdam, je betaald nu nog maar € 9,00 p.p. Je dient een geldige CJP-pas bij je te hebben en deze te kunnen tonen. Heb je nog geen CJP-pas? Dan kun je deze aanvragen voor maar € 17,50 p.p.

Postcodeloterij korting Wereldmuseum

Op dit moment is er geen korting voor het wereldmuseum via de postcodeloterij. Ieder lid van de postcodeloterij krijgt elk jaar een voordeelagenda met daarin verschillende kortingsbonnen. Vergeet zeker niet jouw voordeel agenda in de gaten te houden voor wellicht andere leuke kortingen.

Gratis naar Het Wereldmuseum

Kinderen onder 5 jaar mogen gratis naar het wereldmuseum. Ook museumkaarthouders, mensen met een Rotterdampas en Rembrandtkaart kunnen ook gratis het Wereldmuseum bezoeken.

Het wereldmuseum

Het wereldmuseum is in de Zuid-Hollandse stad Rotterdam een museum over culturen uit het verleden en het heden. Het museum toont verschillende kunst- en gebruiksvoorwerpen uit verschillende culturen. In de vaste tentoonstelling Kruispunt Rotterdam is er ruimte voor maar liefst 2.000 voorwerpen! Al deze voorwerpen zijn in 130 jaar tijd verzameld door Rotterdammers, voor Rotterdammers. Het gebouw is gevestigd in het oude koninklijke Yachtvereniging uit 1851 en is daarmee een historisch gebouw. Vanaf het jaar 2000 heeft het museum zijn naam gekregen.

 

Tentoonstellingen in het Wereldmuseum

Het wereldmuseum heeft één vaste tentoonstelling. Kruispunt Rotterdam is een tentoonstelling plaatst het museum zijn voorwerpen in de hedendaagse context. Aangevuld met nieuwe werken van artiesten, kunstenaars en Rotterdammers die zich lieten inspireren door de collectie van het museum. Daarnaast zijn er meestal nog een paar andere tijdelijke tentoonstellingen. Vergeet zeker niet voordat je een bezoek brengt de website van het Wereldmuseum te bekijken welke tentoonstellingen er op dat moment spelen.

Trouw locatie

Het Wereldmuziek is een officiële Trouw locatie! Het Wereldmuseum is een historisch pand, evenementen locatie en heeft een havenlocatie waardoor dit geschikt is om hier te trouwen. Met een bar gelegenheid, goed bereikbaar via het ov en een super grote zaal is dit de perfecte locatie! Op ThePerfectWedding.nl staat alle informatie die je nodig hebt.

 

Ervaringen Het Wereldmuseum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews