LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen korting 2024

Korting entree

Altijd met korting naar LEGOLAND

Ben je op zoek naar LEGOLAND korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan LEGOLAND ! We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor LEGOLAND voor je op een rij. Zo ga jij altijd goedkoop naar LEGOLAND en betaal je nooit meer teveel!

Online kaartjes LEGOLAND bestellen

Via de LEGOLAND site zelf kun je je kaartjes online bestellen. Wij houden je op de hoogte van de kortingen voor deze tickets!

ANWB korting LEGOLAND

Als ANWB lid krijg je momenteel € 4,00 korting op tickets voor LEGOLAND !

Gratis naar LEGOLAND

Helaas is het niet mogelijk om gratis naar LEGOLAND te gaan. Alleen kinderen van 0 t/m 2 jaar kunnen gratis LEGOLAND bezoeken.

LEGOLAND

LEGOLAND is een bijzonder park dat je sowieso op je bucketlist moet zetten. Dit park bestaat uit miljarden legosteentjes. Overal waar je komt zie je bouwwerken van LEGO. Van LEGO miniatuursteden tot aan een voetbalstadion gemaakt van lego. Hier vind je alles gemaakt van legosteentjes.
Dit park is dan ook voor jong en oud super leuk. Op elke plek ontdek je wel weer een nieuwe LEGO wereld. Genoeg tijd dus om rond te dwalen door dit waanzinnige park en er een super leuk dagje uit van te maken!

LEGOLAND activiteiten

In dit park is er van alles te doen. Je gaat je dan ook geen moment van de dag vervelen op dit park en bij elk plekje is wel weer iets nieuws te bekennen. Je kunt hier interactieve spellen spelen en activiteiten doen met LEGO, zoals de LEGO playground, een 4D-bioscoop en een laser doolhof.
Ontwerp je eigen LEGOcreaties en breng een bezoekje aan LEGOMINILAND. Ga op bezoek bij de meiden van LEGO Friends en verken de LEGO Ninjago Trainingszone. Ga je liever op onderzoek uit? Bezoek dan het DUPLO Park en het Piraten Eiland?
In LEGOLAND kan dit namelijk allemaal!

LEGOLAND evenementen

Het park heeft verschillende evenementen, zoals de Piratenweken die plaats vinden van 9 juli t/m 4 september.
Van 24 maart t/m juni is het LEGO Dots festival waarbij je mee kan bouwen aan een reusachtig mozaïek kunstwerk. Als afsluiter van het jaar is er een Halloween Monster Party, een 4D-film die te zien is van 15 oktober t/m 6 november 2023.

LEGO shop

Als dit park nog niet spectaculair genoeg was, is er ook nog een LEGO shop. Hier vind je het volledige LEGO assortiment, inclusief LEGOLAND exclusives! Ga opzoek naar je favoriete LEGO speelgoed of neem een leuke LEGO souvenir mee.
Voor de LEGO shop heb je geen LEGOLAND Discovery Centre ticket nodig!

Ervaringen LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews