Louwman Museum korting 2024

Altijd met korting naar het Louwman Museum

Ben je op zoek naar het Louwman Museum korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Louwman Museum. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Louwman Museum voor je op een rij.

Aanbieding Louwman Museum

Kijk eens op ActievandedagGroupon of Tripper. Deze dagdealsites hebben goede aanbiedingen voor dagjes uit en soms ook voor het Louwman Museum! Kijk zeker eerst op deze sites, voordat je een entreekaartje voor de volle prijs aanschaft.

Veiling Louwman Museum

Als je op zoek bent naar goedkope kaartjes voor het Louwman Museum, kijk dan ook eens op veilingsites, zoals Ticketveiling of Vakantieveilingen. De kans is aanwezig dat je mee kunt bieden op de veiling voor een goedkoop dagje Louwman Museum.

Louwman Museum

Houd je van alles wat met auto’s te maken heeft? Dan raden wij je aan om het Louwman Museum in Den Haag eens te bezoeken. Het is een museum voor historische auto’s, motorfietsen en koetsen. Het museum werd vroeger ook wel het Nationaal Automobiel Museum genoemd en is zeker de moeite waard voor liefhebbers van (historische) auto’s.

’s Werelds oudste privécollectie automobielen

Het Louwman Museum heeft de oudste privécollectie van automobielen van de wereld. Deze collectie is bij elkaar gebracht door twee generaties van de familie Louwman, waar het museum later naar vernoemd is. De basis van de grote privécollectie automobielen werd al in 1934 gelegd. Inmiddels bevat de collectie meer dan 250 klassieke en antieke auto’s.

Kenners noemen de collectie van dit museum ook wel een van de mooiste autocollecties van de wereld. Dit maakt het daarom een must-see voor autoliefhebbers.

Collectie van het Louwman Museum

De collectie is dan ook erg divers. Deze bestaat uit meer dan 250 automobielen, waaronder een van de oudste overgebleven automobielen van de wereld. Dit is de Dion Bouton et Trépardoux auto, die uit het jaar 1887 stamt. Ook bewonder je in het museum de enige overgebleven Eysink, een Humber van Winston Churchill en de Aston Martin waarin James Bond rondreed in de film Goldfinger.

En ben je groot liefhebber van het oude merk Spyker? Dan zit je bij dit automuseum ook zeker goed. Hier kun je namelijk 15 exemplaren van dit merk bewonderen. Ook zie je in het museum origineel hekwerk van de Spyker fabriek, die in 1993 afgebroken werd.

Ervaringen Louwman Museum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reviews (1)

  1. Daniel Podgórski

    Top