Miniworld Rotterdam korting 2023

Altijd met korting naar Miniworld Rotterdam

Ben je op zoek naar Miniworld Rotterdam korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Miniworld Rotterdam. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Miniworld Rotterdam voor je op een rij.

Tot 15% KORTING Miniworld Rotterdam

Via Dagtickets krijg je momenteel tot 15% KORTING op tickets voor Miniworld Rotterdam. Een kinderticket kost € 9,45 en een volwassen ticket kost € 13,23. Voor een familieticket ben je maar € 42,84 kwijt (2 volwassene en 2 kinderen).

Online tickets Miniworld Rotterdam

Makkelijk en snel online tickets aanschaffen voor Miniworld Rotterdam ? Dat kan hier. Voordeel: je bespaart wachten bij de kassa van Miniworld Rotterdam en kunt bij het tonen van je ticket (op smartphone, via de app of uitgeprint ticket) meteen naar binnen.

Miniworld Rotterdam

Miniworld Rotterdam is de grootste overdekte miniatuurwereld van het land. Het bijzondere museum heeft een totale oppervlakte van 600 vierkante meter en alle miniaturen van het museum zijn uitgevoerd in de schaal 1:87. Misschien ken je de dit nog wel onder de naam Railz Miniworld, want tot het jaar 2012 was dit de officiële naam van Miniworld Rotterdam. Meer weten over deze bijzondere plek in Rotterdam? Lees hier dan meer over op deze pagina.

De thema’s van Miniworld Rotterdam

Miniworld Rotterdam is onderverdeeld in vier thema’s. Het gaat om de thema’s Groot-Brittannië over Engeland Wales en Schotland, Rotterdam in Miniatuur over de stad Rotterdam, Port of Rotterdam over de Rotterdamse haven en Water en Haven over het watermanagement in Nederland van zowel vroeger als nu. Bezoek je Miniworld, dan heb je alle tijd om alle vier de thema’s te bewonderen.

Deze bijzondere wereld in Rotterdam staat niet stil, maar is continu in beweging. Ga je bijvoorbeeld naar het thema Port of Rotterdam, dan zie je het miniatuur van de Rotterdamse haven echt in beweging. Dit maakt het bezoeken van het park extra leuk en interessant, zeker voor de kinderen.

Wat het bezoeken van aan deze miniatuurwereld extra leuk maakt, is dat het een hele eigen tijdsindeling kent. Waar onze dagen 24 uur duren, duurt een dag in deze miniatuurwereld slechts 24 minuten. Dit betekent dat de zon regelmatig op- en ondergaat en je de miniatuurwereld zowel in daglicht als onder een sterrenhemel kunt bewonderen. Overigens duurt de nacht met sterrenhemel niet erg lang, want binnen vier minuten tijd ontwaken de inwoners van de miniatuurwereld alweer. Hierna komt alles weer snel in beweging.

Fan van Miniatuur?

Als Miniworld Rotterdam nou echt iets voor jou is zou je vast ook wel een fan zijn van Madurodam. Dit is Nederland in het klein en is ook een bijzondere ervaring!

 

Ervaringen Miniworld Rotterdam

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews