Miniworld Rotterdam korting 2022

Altijd met korting naar Miniworld Rotterdam

Ben je op zoek naar Miniworld Rotterdam korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Miniworld Rotterdam. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Miniworld Rotterdam voor je op een rij.

Tot 15% KORTING Miniworld Rotterdam

Via Dagtickets krijg je momenteel tot 15% KORTING op tickets voor Miniworld Rotterdam. Een kinderticket kost € 8,33 en een volwassen ticket kost € 11,66. Voor een familieticket ben je maar € 37,74 kwijt (2 volwassene en 2 kinderen). Tickets zijn geldig t/m 3 januari 2021.

Veiling Miniworld Rotterdam

Wil jij met korting naar Miniworld Rotterdam? Bied dan nu mee op de veiling en ga met hoge korting naar Miniworld Rotterdam. Nu in de veiling:

>> 4 entreetickets Miniworld Rotterdam

Online tickets Miniworld Rotterdam

Makkelijk en snel online tickets aanschaffen voor Miniworld Rotterdam ? Dat kan hier. Voordeel: je bespaart wachten bij de kassa van Miniworld Rotterdam en kunt bij het tonen van je ticket (op smartphone, via de app of uitgeprint ticket) meteen naar binnen.

Miniworld Rotterdam

Miniworld Rotterdam is de grootste overdekte miniatuurwereld van het land. Het bijzondere museum heeft een totale oppervlakte van 600 vierkante meter en alle miniaturen van het museum zijn uitgevoerd in de schaal 1:87. Misschien ken je de miniatuurwereld nog wel onder de naam Railz Miniworld, want tot het jaar 2012 was dit de officiële naam van Miniworld Rotterdam. Meer weten over deze miniatuurwereld? Lees dan meer over Miniworld Rotterdam op deze pagina.

De thema’s van Miniworld Rotterdam

Miniworld Rotterdam is onderverdeeld in vier thema’s. Het gaat om de thema’s Groot-Brittannië over Engeland Wales en Schotland, Rotterdam in Miniatuur over de stad Rotterdam, Port of Rotterdam over de Rotterdamse haven en Water en Haven over het watermanagement in Nederland van zowel vroeger als nu. Bezoek je Miniworld Rotterdam, dan heb je alle tijd om alle vier de thema’s te bewonderen.

De miniatuurwereld van Miniworld Rotterdam staat niet stil, maar is continu in beweging. Ga je bijvoorbeeld naar het thema Port of Rotterdam, dan zie je het miniatuur van de Rotterdamse haven echt in beweging. Dit maakt het bezoeken van het miniatuurpark extra leuk en interessant, zeker voor de kinderen.

Wat het bezoeken van Miniworld Rotterdam extra leuk maakt, is dat deze miniatuurwereld een hele eigen tijdsindeling kent. Waar onze dagen 24 uur duren, duurt een dag in Miniworld Rotterdam slechts 24 minuten. Dit betekent dat de zon regelmatig op- en ondergaat in Miniworld Rotterdam en je de miniatuurwereld zowel in daglicht als onder een sterrenhemel kunt bewonderen. Overigens duurt de nacht met sterrenhemel niet erg lang, want binnen vier minuten tijd ontwaken de inwoners van Miniworld Rotterdam alweer. Hierna komt alles weer snel in beweging.

Ervaringen Miniworld Rotterdam

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews