Naturalis korting 2024

Altijd met korting naar Naturalis

Ben je op zoek naar Naturalis korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan Naturalis. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Naturalis voor je op een rij.

Veiling Naturalis

Wij geven voor u alle veilingen voor Naturalis weer. Op sites zoals Ticketveilig & Vakantieveilingen staan vaak geweldige veilingen voor hoge kortingen. Vergeet deze sites zelf ook niet in de gaten te houden om niks te missen!

Naturalis

Naturalis is een onderzoeksinstituut en natuurhistorisch museum dat in Leiden gevestigd is. Het museum werd in het jaar 2010 opgericht onder de naam NCB Naturalis, uit een fusie van het Zoölogisch Museum Amsterdam, het Nationaal Herbarium Nederland en Naturalis. Sinds 2012 wordt de naam Naturalis of Naturalis Biodiversity Center voor het museum gebruikt. Meer weten over dit museum? Lees dan meer over de collectie, de entreeprijzen en het adres van het museum op deze pagina.

Collectie van Naturalis

Dit natuurhistorisch museum heeft een grote collectie met ruim 37 miljoen objecten. Deze objecten worden niet allemaal in het museum getoond, maar zijn voor een groot deel achter de schermen opgeslagen en niet zichtbaar voor publiek. Welke objecten je in er kunt bewonderen, is voor een groot deel afhankelijk van de tentoonstelling die in het museum wordt getoond. Zo worden er tentoonstellingen georganiseerd over dinosaurussen, maar ook over insecten, planten, fossielen en ga zo maar door. Op de website van het museum kun je precies zien welke tentoonstelling of tentoonstellingen er op dit moment te bewonderen zijn.

De collectie bestaat onder andere uit insecten, ongewervelden, planten, fossielen, gewervelden, gesteenten en mineralen, mossen, schimmels, varens en algen. Verder bestaat een groot deel van de collectie van het museum uit belangrijke documentatie, waaronder foto’s en dia’s, microfiches, prenten en tekeningen en kaarten. Nu denk je misschien dat de collectie niet zo interessant is voor (jonge) kinderen, maar dit is juist wel het geval. Omdat je in de collectie van het museum veel objecten ziet die de kinderen nog nooit hebben gezien, is Naturalis ook zeker interessant voor jongere bezoekers. Een bezoek aan dit museum is behalve een leuke dag, ook een hele leerzame dag. Je leert hier de hele dag door over alles uit de natuur en zult versteld staan voor hoe de natuur in elkaar zit.

Ervaringen Naturalis

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews