Omniversum korting 2022

Altijd met korting naar Omniversum

Ben je op zoek naar Omniversum korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Omniversum. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Omniversum voor je op een rij.

Omniversum Kruidvat korting

Spaar jij ook via Kruidvat mee op de Extra Voordeelkaart? Zo ja, dan krijg je bij 200 gespaarde punten € 5 korting op een bezoek aan het Omniversum. Verzilver hier je punten.

Omniversum

Het Omniversum is een uniek filmtheater dat in de wijk Zorgvliet in Den Haag ligt. Wat het filmtheater zo uniek maakt, is het feit dat het theater een heel groot scherm heeft. Dit scherm staat niet zomaar voor de stoelen, maar staat als een halve bol om het publiek heen. Dit is niet voor niets zo gedaan, maar omdat een bol scherm een betere beleving kan leveren dan een plat scherm. Verder heeft het Omniversum ook een geweldig geluidssysteem, die naast hoorbare ook niet-hoorbare tonen produceert. De tonen die niet hoorbaar zijn, voel je in je stoel als je een film aan het kijken bent in het Omniversum.

De films van het Omniversum

In het Omniversum kijk je geen films die je in andere bioscopen kunt kijken, maar kijk je voornamelijk films over de aarde, het heelal en de natuur. De films die in het Omniversum worden gedraaid, worden speciaal geselecteerd op de beeld- en geluidbeleving van de voorstelling. Het gaat dan ook altijd om films met prachtige beelden, in combinatie met indrukwekkende geluiden. De beelden en geluiden komen nog beter uit door de opstelling en geluidsinstallatie van het Omniversum.

Op de website van het Omniversum kun je zien welke films er op dit moment gedraaid worden. Let op: de meeste films draaien in de ochtend, tot maximaal het einde van de middag. Er worden nauwelijks films in de avonduren gedraaid. Dit betekent dat je het Omniversum het beste kunt bezoeken als je een dagje vrij hebt, aangezien je hier overdag naartoe moet gaan.

Ervaringen Omniversum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews