Omniversum korting 2023

Korting entree

Gezellig en goedkoop naar Omniversum

  • Geldig tot 3 maanden na aankoop

28% korting NU: € 11,95

Altijd met korting naar Omniversum

Ben je op zoek naar Omniversum korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Omniversum. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Omniversum voor je op een rij.

Omniversum

Het Omniversum is een uniek filmtheater dat in de wijk Zorgvliet in Den Haag ligt. Wat het filmtheater zo uniek maakt, is het feit dat het theater een heel groot scherm heeft. Dat zorgt ervoor dat je helemaal opgaat in de film. Dit scherm staat dan ook niet zomaar voor de stoelen, maar zit als een halve bol om het publiek heen. Dit is niet voor niets zo gedaan, maar omdat een bol scherm een betere beleving kan leveren dan een plat scherm. Verder hebben ze ook een geweldig geluidssysteem, die naast hoorbare ook niet-hoorbare tonen produceert. De tonen die niet hoorbaar zijn, voel je in je stoel als je hier een film aan het kijken bent.

De films van het Omniversum

In het Omniversum kijk je geen films die je in andere bioscopen kunt kijken, maar kijk je voornamelijk films over de aarde, het heelal en de natuur. De films die hier worden gedraaid, worden speciaal geselecteerd op de beeld- en geluidbeleving van de voorstelling. Het gaat dan ook altijd om films met prachtige beelden, in combinatie met indrukwekkende geluiden. De beelden en geluiden komen nog beter uit door de opstelling en geluidsinstallatie van het Omniversum. Het lijkt alsof je zelf ook echt in de film zit. Dat maakt deze ervaring zo bijzonder. Het licht, het geluid en de bewegingen, alles klopt hier. Je wordt helemaal meegesleept in deze waanzinnige ervaring.

Op de website van het Omniversum kun je zien welke films er op dit moment gedraaid worden. Let op: de meeste films draaien in de ochtend, tot maximaal het einde van de middag. Er worden bijna geen films in de avonduren gedraaid. Dit betekent dat je het Omniversum het beste kunt bezoeken als je een dagje vrij hebt, zodat je er overdag naartoe kunt. Zo kun je zeker weten dat je je film niet mist!

Ervaringen Omniversum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews