Batavialand korting 2024

Korting entree

Altijd met korting naar Batavialand

Ben je op zoek naar Batavialand korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan Batavialand. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscode Batavialand, 2e kaartje Batavialand gratis acties, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Batavialand voor je op een rij.

Batavialand Kortingen

Op Tripper komen regelmatig leuke Batavialand kortingen. Wij zullen als eerste alles hierboven weergeven, maar vergeet zeker niet dit dus ook goed in de gaten te houden!

Batavialand

In Nederland heeft water altijd een grote rol gespeeld. Water was vele jaren onze vijand, maar ook een bron van handel en voorspoed. Bezoek je Batavialand in Lelystad, dan zie je goed hoe groot de rol van water in de Nederlandse geschiedenis is geweest. Het museum brengt de strijd tegen het water tot leven, maar laat je ook kennis maken met de wereld van ontdekkingsreizen en de overzeese handel. Duik in de vaste en wisselende tentoonstellingen en maak kennis met het land van water! Het is een leerzaam museum, maar ook zeker een leuk en interactief dagje uit voor het hele gezin.

Batavialand: Passende locatie

Batavialand heeft een passende locatie, namelijk aan het Markermeer in Lelystad. Het museum is gevestigd in de provincie Flevoland en dit is bijzonder, want de provincie Flevoland is het grootste inpolderingsproject aller tijden.

Zien en doen in Batavialand

Batavialand heeft een binnen- en buitenmuseum. In het binnen museum bewonder je onder andere maritieme tentoonstellingen en presentaties. Ook kunnen de jongste bezoekers van het museum hier allerlei leuke activiteiten ondernemen. Buiten vind je de werf. Aan de werf van Batavialand ligt een replica van de Batavia. Dit is een beroemd VOC-schip.

Tijdelijke tentoonstellingen in Batavialand

Een groot deel van de collectie van Batavialand is permanent. Ook worden er tijdelijke tentoonstellingen in het museum georganiseerd. Voor volwassenen, maar ook voor de jongere bezoekers van het museum. Op de website van Batavialand kun je de agenda van het museum raadplegen. In de agenda van Batavialand zie je precies welke tijdelijke tentoonstellingen er zijn op het moment dat jij het museum wil bezoeken.

Maritiem museum

Een soortgelijk museum als Batavialand is het Maritiem Museum in Rotterdam. wellicht is het ook een idee om Het Maritiem Museum te bezoeken als je geïnteresseerd bent in alles omtrent scheepvaart en havens. De website van het maritiem museum vind je hier.

Ervaringen Batavialand

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews